Kärleksaktier – med hjärtat i fokus

Vi har tagit fram en inspirationslista med tema kärlek. En kärleksaktie – en perfekt kärleksgåva som kan växa med tiden.

Netflix and chill

Aktier med tema hemmamys.

Aktie Köp Handel
Netflix Köp Andelsorder
Netflix är en streamingtjänst, och våra kunder kan titta på ett brett utbud av prisbelönta serier, filmer, dokumentärer och mycket annat på tusentals internetanslutna enheter. Med Netflix kan du njuta av obegränsat tittande på vårt innehåll utan att behöva se en enda reklamfilm.
 Walt Disney Köp Andelsorder
Walt Disney Company är en stor koncern som innefattar en mängd företag och bolag, fördelade på fyra affärsområden inom firmbolag, temaparker, bolag inom tv- och radiosfären samt tillverkningen och försäljning av leksaker och andra prylar.
Coca-Cola Co Köp Andelsorder
The Coca-Cola Company är en amerikansk multinationell dryckestillverkare vars mest kända produkt är Coca-Cola som säljs över hela världen.
PepsiCo Inc Köp Andelsorder
Pepsi-Cola, är en kolsyrad läskedryck producerad av Pepsico. Drycken tillverkades i USA redan i början av 1890-talet av apotekaren Caleb Bradham för att användas mot magsmärtor.
Sverige Axfood Köp Andels- & Börsorder
Ett av Nordens största börsnoterade bolag inom dagligvaruhandeln. Axfood bedriver handel med dagligvaror inom detalj- och partihandeln i Sverige. Detaljhandeln drivs genom de egenägda kedjorna Willys och Hemköp.
Purefun Group Köp Börsorder
Purefun Group är ett svenskt bolag verksamt på den nordiska e-handelsmarknaden inom främst segmentet vuxenleksaker. Bolagets varumärken inkluderar exempelvis e-handels-plattformen Vuxen.
Pfizer Köp Andelsorder
Pfizer är ett amerikanskt läkemedelsbolag som bedriver forskning inom bioteknik samt utveckling och produktion av läkemedel. De tillverkar bland annat medicinen Viagra.

Blommor och choklad

Den klassiska Alla hjärtans dag-gåvan.

Aktie Köp Handel
Mondelez International Köp Andelsorder
Mondelez är en amerikansk livsmedelskoncern, vars huvudkoncept är att äga och förvalta varumärken, främst inom områdena choklad, kaffe och livsmedel.
Nestlé Köp Andelsorder
Nestlé är världsledande inom näring, hälsa och välmående.
Sverige Cloetta B Köp Andels- & Börsorder
Cloetta är ett livsmedelsföretag med tillverkning av bland annat choklad, konfektyrer och nötter. Bolaget har verksamhet i Norden och Nederländerna och har försäljning i ett 50-tal länder.
Lindt & Spüngli Köp Andelsorder
Lindt är ett schweiziskt chokladföretag. Företaget producerar bland annat mörk choklad, vissa sorter med upp till 99 procent kakao, men också säsongschoklad, till exempel till påsk.
Opticept Technologies Köp Börsorder
OptiCept Technologies är ett svenskt bolag som förser livsmedels-och växtindustrin med teknologiska lösningar som används för att öka hållbarheten för råvaror såsom exempelvis blommor.

Smycken och lyx

Den lite lyxigare gåvan för den stilmedvetne.

Aktie Köp Handel
LVMH Louis Vuitton
Moët Hennessy
Köp Andelsorder
Bolaget som ofta förkortas LVMH, är ett franskt holdingbolag och ett av världens största företag inom lyxproduktsbranschen. Det har märken inom: vin/sprit, mode/lädergods, parfym/kosmetik, klockor/smycken och detaljhandel.
Sverige Lucara Diamond Köp Andels- & Börsorder
Lucara Diamond Corp. är ett kanadensiskt diamantgruvbolag med en producerande gruva (Karowe) och prospekteringslicenser i Botswana.
Sverige Pandora Köp Andels- & Börsorder
Pandora designar, tillverkar, marknadsför och distribuerar handgjorda och moderna smycken tillverkade av framförallt Sterling-silver, guld, ädelstenar och Muranoglas.
Sverige Björn Borg Köp Andels- & Börsorder
Björn Borg gruppen äger och utvecklar varumärket Björn Borg. Företagets fokus är underkläder, sportprylar, väskor, skor och glasögon. Finns i 20 länder där Sverige och Nederländerna är störst.

Så här kan du månadsspara i aktier på listan

Andelsorder är vår tjänst som gör att du kan månadsspara med automatiska köp i aktier och fraktioner. Det görs genom dragningar från ditt bankkonto varje månad.

I kolumnen för månadsspara ser du vilka aktier man kan månadsspara i.

Minsta belopp är 100 kronor per aktie så för 500 kronor får du riskspridning i fem aktier. Köpavgiften är fast oavsett hur mycket du sparar varje månad eller hur många aktier du sparar i. Här är våra priser >

Så här börjar du månadsspara:

  1. Logga in >
  2. Bestäm vilka aktier du vill spara i
  3. Välj dragningsdatum
  4. Välj sparbelopp för varje aktie

Klart!

Skapa ditt eget månadssparande

Logga in

När du gör engångsköp eller månadssparar på belopp köper du aktier och fraktioner. Vid köp av fraktioner får du rätt till värdet av utvecklingen i den underliggande aktien. Det innebär att en fraktion inte är en del eller andel av en aktie, utan ett eget finansiellt instrument.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Innan du börjar handla i fraktioner behöver du besvara ett antal kunskapsfrågor. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.