Det här är Aktieinvests app

Handla enkelt på börsen med vår app.

Aktieinvest app

Med Aktieinvest app blir det enklare att handla på börsen. Du väljer bara bolag och anger belopp (från 100 kronor per bolag). Du kan också månadsspara automatiskt i våra färdigpaketerade sparboxar.

Det som gör det möjligt att investera i bolag på belopp är att du, förutom aktier, också kan köpa fraktioner. När du köper en fraktion får du rätt till värdet i den underliggande aktien.

Tjänsten är unik i Sverige.

Ladda ner appen

Hämta appen i App Store.
Ladda ned appen i Google Play.

Det här kan du göra i appen

Appen gör dina investeringar mer lättillgängliga genom att ge dig en bättre överblick över ditt månadssparande. Du kan även:

Investera i bolag på belopp

Med Aktieinvests app är det enkelt att investera i bolag du tror på. Välj endast vilka bolag du vill investera i och ange belopp (från 100 kronor per bolag).

Så funkar det: När du sparar på belopp köper du en fraktion och får rätt till värdet av utvecklingen i den underliggande aktien. Det innebär att en fraktion inte är en del eller andel av en aktie, utan ett eget finansiellt instrument.

Månadsspara automatiskt

Med våra färdigpaketerade sparboxar kan du enkelt starta ett automatiskt månadssparande.

Du betalar bara 20 kronor per sparbox och månad oavsett hur mycket du sparar.

Tycker du att jämställdhet är viktigt och vill att det ska synas i ditt sparande? Eller gillar du utdelningsaktier och vill ta rygg på en investeringsstrategi framtagen av en utdelningsexpert? Botanisera, bli inspirerad och välj det sparande som passar dig bäst.

Få en överblick över ditt sparande

Se vad du sparar i och lägg till eller ta bort månadssparanden smidigt.

Tyck till om appen

Ta chansen att vara med och påverka vilka nya funktioner som vi ska prioritera i utvecklingen av appen.

Tyck till om appen

Aktieskolor

Vill du lära dig mer om aktier? Då ska du anmäla dig till någon av våra populära aktieskolor med sparprofilerna Marcus Hernhag och Sandra Bourbon. Det är gratis och du tar del av materialet när det passar dig.

Anmäl dig till en aktieskola

Aktieskolor med Sandra Bourbon och Marcus Hernhag.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Innan du börjar handla i fraktioner behöver du besvara ett antal kunskapsfrågor. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.