Det här är Aktieinvests app

Få en överblick av ditt sparande med Aktieinvests app.

Aktieinvest sparboxar

Vi tror på långsiktiga investeringar och vi är övertygade om att månadssparande i aktier är ett bra alternativ för att uppnå ett långsiktigt hållbart sparande. Genom att månadsspara i aktier ger du dina pengar en bättre chans att växa över tid. Dessutom slipper du försöka tajma börsen samtidigt som du håller igång sparandet. För att göra det enklare för fler att komma igång har vi nu skapat en app som ska sänka trösklarna till ett långsiktigt sparande.

Ladda ner appen

Det här innehåller appen

Aktieinvests app fokuserar på månadssparande i sparboxar, för att i framtiden öppna upp för fler tjänster som till exempel andelsorder.

Appen kommer att göra dina investeringar mer lättillgängliga, bland annat får du en bättre överblick över ditt månadssparande och det blir enklare att starta och hantera månadsspar i sparboxar.

Få en överblick över ditt sparande

Se vad du sparar i och lägg till eller ta bort månadssparanden smidigt.

Bli inspirerad

Tycker du att jämställdhet är viktigt och vill att det ska synas i ditt sparande? Eller är du ett fan av utdelningsaktier och vill ta rygg på en investeringsstrategi framtagen av en utdelningsexpert? Botanisera, bli inspirerad och välj det sparande som passar dig bäst!

Sätt upp ett månadssparande i aktier

Kom igång med ditt aktiesparande med några enkla knapptryck. Få hjälp att välja i utbudet av aktier genom att spara utifrån dina intressen och värderingar.

Nya funktioner i appen

I den senaste versionen av appen kan du nu:

  • Sätta in pengar med Swish
  • Göra köp i sparboxar
  • Se dina ordrar och transaktioner

Tyck till om appen!

Ta chansen att vara med och påverka vilka nya funktioner som vi ska prioritera i utvecklingen!

Tyck till om appen

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.