Vi hjälper dig med utdelningar och bolagshändelser

Du kan vara både nybörjare eller erfaren sparare, vi hjälper dig att återinvestera dina utdelningar och meddelar dig vid företagshändelser på din depå.

Företagshändelser

Vi bevakar alla företagshändelser (t.ex. nyemissioner) och meddelar alltid dig som har aktier i bolaget om vad som händer. 

Exempel på en nyemssion: Bolaget A bestämmer att om man har 50 aktier i ett bolag så får man 5 teckningsrätter.

Du som äger aktier i bolaget får ett erbjudande om att köpa nya aktier för dina teckningsrätter till ett visst pris som vanligtvis är lägre än kursen på börsen.

Vi ser till att du är med och tecknar nya aktier om du har pengar på din depå, helt automatiskt. Och vill du inte vara med så ser vi till att dina teckningsrätter inte blir värdelösa och förfaller. Vi säljer dessa på börsen så att du får något tillbaka. 

Återinvesterar utdelningar

Alla pratar om vilken snöbollseffekt (eller ränta-på-ränta) effekt man kan få på sitt sparande om man köper fler aktier för sina aktieutdelningar. 

Vår återinvesteringstjänst gör att dina aktieutdelningar, helt automatiskt, blir fler aktier. Det spelar ingen roll hur stor eller liten din utdelning är. Vi köper nya aktier och delar av aktier för hela ditt utdelningsbelopp.

Det bästa är att det är helt gratis!

Snöbollseffekten

Vill du veta mer om snöbollseffekten och hur det fungerar? Läs vår artikel om aktieutdelningar och ränta-på-ränta-effekten.

Vill du börja spara hos oss?

Öppna ISK & börja spara

Logga in på din depå

Logga in