Vill du arbeta med bokföring, fakturering, avstämningar och analys? Då är det här tjänsten för dig!

Aktieinvest erbjuder aktie- och fondhandel online för privatpersoner och vi fokuserar på att göra sparande enkelt och tillgängligt samtidigt som vi vill att våra 60 000 kunder ska göra medvetna investeringsval utifrån analyser och hållbarhetsdata.

Vi är på en spännande förändringsresa och satsar på att utveckla den position som vi har på sparmarknaden och vår internettjänst erbjuder helt nya sätt för sparare att investera.

Nu söker vi en redovisningsekonom som vill arbeta med löpande bokföring, bokslut och analys.

Om rollen

Rollen som redovisningsekonom hos oss består till stor del av rutinarbete i form av bokföring, fakturahantering och avstämning. Dessutom ingår det i rollen att ge löpande stöd till verksamheten i ekonomirelaterade frågor. Det finns stora möjligheter att förbättra och automatisera flera delar av rutinarbetet. För rätt person finns det även möjligheter att vidga rollen och arbeta med verksamhetsstödjande analysunderlag samt driva och delta i interna projekt.

Vem är du?

För att passa i den här rollen är det viktigt att du är självgående och har erfarenhet av bokföring, fakturahantering och redovisning. Du är van att arbeta i ekonomisystem (vi använder i dag Visma) och är duktig i Excel. Dessutom trivs du med att arbeta självständigt och planera din egen arbetsdag. Vi ser även gärna att du tycker det är roligt att förbättra och utmana nuvarande rutiner.

Erfarenhet:

  • 2+ års erfarenhet av bokföring och ekonomiarbete
  • Goda kunskaper i Excel
  • Erfarenhet från ekonomisystem (vi använder Visma)
  • Talar och skriver svenska flytande

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet från ekonomiarbete inom finansiella bolag
  • Erfarenhet från att utmana och förbättra befintliga arbetsrutiner
  • Intresse av ekonomi och aktiehandel

Varför jobba hos oss?

På bolaget arbetar i dag 40 passionerade medarbetare som alla vill förändra finansbranschen och hjälpa fler till ett bättre sparande så att de har råd med sina drömmar. Vi sitter i ljusa, fräscha lokaler i Berzelii Park med Stockholms bästa utsikt och lunchterrass, men det är inget hinder att arbeta på distans någon dag i veckan.

Som ett litet bolag finns det få hierarkier och politik att ta hänsyn till. Stor ansvarskänsla, genuint engagemang och relevant erfarenhet är därför en viktig komponent hos alla medarbetare.

Vi erbjuder ett konkurrenskraftigt löne- och bonusprogram, generöst friskvårdsbidrag, möjlighet till massage på arbetstid, samt flertalet personalevent.

Vi har en stark ägare i form av Pareto Securities AB sedan ca två år tillbaka som vi samarbetar nära med.

Vill du vara med på vår resa?

Skicka in din ansökan, CV samt personligt brev till Olof Nordgren, vår CFO, senast den 30 september. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten sker så snart som möjligt.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Olof via olof.nordgren@aktieinvest.se.

I samband med att du söker tjänsten samtycker du till att vi får behandla de personuppgifter du anger i din ansökan. Vi kommer att spara din ansökan under den tid som rekryteringsprocessen pågår samt ytterligare en tid framåt, som längst sex månader. Du har alltid rätt att få de uppgifter du delat med dig av raderade. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår dataskyddspolicy.

redovisningsekonom

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Olof Nordgren, CFO på Aktieinvest.