Junior säljare – deltid

Nu har du möjlighet att få värdefull kunskap och erfarenhet inom finansbranschen.

Gillar du aktier och börsen? Vill du få ett försprång i ett tidigt skede av din karriär? Vill du få värdefull erfarenhet och kunskap inom finansbranschen? Då är det här tjänsten för dig!

Aktieinvest erbjuder aktie- och fondhandel online för privatpersoner och vi fokuserar på att göra sparande enkelt och tillgängligt samtidigt som vi vill att våra 60 000 kunder ska göra medvetna investeringsval.

Vi är på en spännande förändringsresa till följd av kundernas ökade förväntningar och förändrade köpbeteenden. Det ställer höga krav på vår marknadsnärvaro, ett attraktivt kunderbjudande och en kundupplevelse som överträffar kundernas förväntningar. Vi satsar på att utveckla den position som vi har på sparmarknaden och erbjuder helt nya sätt för sparare att investera.

Om rollen

Du kommer att arbeta i ett glatt och fokuserat team vars uppgift är att hantera utgående samtal mot våra kunder. Samtalen har en stor variation och kan handla om att vägleda kunden för att komma igång med sitt sparande, informera om hur våra olika tjänster fungerar samt genomföra olika former av merförsäljning.

Tjänsten innefattar främst utringande verksamhet på kvällstid, men även administrativa uppgifter dagtid om behov finns.

Vi söker dig som har:

  • ett genuint intresse av börsen och sparande i aktier.
  • erfarenhet från arbete med försäljning och kundservice. Det är meriterande om du även har erfarenhet från telemarketing.
  • en vinnarskalle – du triggas av att skapa goda kundrelationer och gillar att jobba mot uppsatta mål.
  • förmågan att kunna använda dig av din kunskap för att inspirera och utbilda andra.

Vi erbjuder dig

Du kommer att få introduktion och utbildning för att kunna genomföra dina arbetsuppgifter på ett professionellt sätt. Dessutom får du möjligheten att löpande utveckla dina kunskaper inom försäljning. Du kommer även att bli tilldelad en teamansvarig som finns tillgänglig för att svara på frågor och ser till att du trivs på arbetsplatsen. Under anställningen kommer du att kunna knyta viktiga kontakter och vid ömsesidigt intresse kan framtida uppdrag komma att bli aktuella.

Start: Snarast

Placering: Berzelii Park 9, Stockholm

Omfattning: Deltid, kan du jobba både kvällstid och dagtid är det bra

Vill du vara med på vår resa?

Skicka in din ansökan* med CV och personligt brev till Lotta Bjärkedal-Demmers, chef Frontoffice.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Lotta Bjärkedal-Demmers via [email protected] eller 08-506 517 54.

Skicka in ansökan

*I samband med att du söker tjänsten samtycker du till att vi får behandla de personuppgifter du anger i din ansökan. Vi kommer att spara din ansökan under den tid som rekryteringsprocessen pågår samt ytterligare en tid framåt, som längst sex månader. Du har alltid rätt att få de uppgifter du delat med dig av raderade. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår dataskyddspolicy.