Drivs du av att hitta de bästa lösningarna tillsammans med andra utvecklare? Älskar du att överraska med kundvänliga lösningar och snygg design? 

Aktieinvest erbjuder aktie- och fondhandel online för privatpersoner och vi fokuserar på att göra sparande enkelt och tillgängligt samtidigt som vi vill att våra 60 000 kunder ska göra medvetna investeringsval utifrån analyser eller hållbarhetsdata.

Vi är på en spännande förändringsresa och satsar på att utveckla den position som vi har på sparmarknaden och vår nya internettjänst erbjuder helt nya sätt för sparare att investera.

Nu siktar vi på att höja nivån ytterligare genom satsningar på moderna webb- och mobilapputvecklingsramverk såsom React Native, PWA eller Flutter.

Om rollen

Vi söker till vårt utvecklingsteam en erfaren frontendutvecklare som vill ta sig an utmaningen och ansvaret att implementera en ny plattform för webb (desktop och mobil) samt våra kommande mobilappar.

Det är en viktig roll där du får stor möjlighet att påverka våra framtida plattformsval och forma nya lösningar som ska rullas ut till både existerande och nya målgrupper. Vi använder oss i dag av många open source ramverk och tänker även göra det i framtiden.

I rollen arbetar du dagligen med utveckling, både med kodning och det visuella, för att säkerställa användarvänlighet. I utvecklingsteamet arbetar ytterligare en frontendutvecklare samt fyra backendutvecklare tillsammans med testare och produktägare. Som utvecklare av våra tjänster samverkar du också mycket med vår marknadsavdelning.

Vem är du?

Du är en driven och självgående person med ett tydligt kundperspektiv. Du är van att hantera komplexa kravbilder och balanserar kreativitet och leverans med hög kvalitet. Dessutom är du lika intresserad av användarvänlighet som teknik.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av agila arbetsmetoder inom både UX-design och implementation. Du får gärna ha arbetat som fullstackutvecklare, men nu bestämt dig för att satsa på webb-/apputveckling.

Dessutom tror vi att du är prestigelös och trivs i ett tajt, öppensinnat gäng. Utöver detta ser vi gärna att du har:

 • 3-5 års erfarenhet av webbutveckling
 • Mycket goda kunskaper i Javascript, HTML och CSS/SCSS
 • Goda kunskaper i något Javascript-ramverk såsom React eller Vue
 • Kodat mot REST-API:er
 • Kunskap om Linuxbaserade system
 • God kommunikatör samt talar och skriver svenska flytande

Det är meriterande om du har:

 • Jobbat med API-utveckling i backend
 • Utvecklat mobilappar i ett cross-platform språk, t.ex. React Native eller Flutter
 • Erfarenhet av något CMS, traditionellt eller headless/hybrid
 • Kunskaper i Illustrator och prototypingverktyg, t.ex. Adobe XD
 • Intresse av ekonomi eller aktiehandel

Varför jobba på Aktieinvest?

På bolaget arbetar i dag 40 passionerade medarbetare som alla vill förändra finansbranschen och hjälpa fler till ett bättre sparande så att de har råd med sina drömmar. Vi sitter i ljusa, fräscha lokaler vid Berzelii Park med Stockholms bästa utsikt och lunchterrass, men det är inget hinder att arbeta på distans någon dag i veckan.

Som ett litet bolag finns det få hierarkier och politik att ta hänsyn till. Stor ansvarskänsla, genuint engagemang och relevant erfarenhet är därför en viktig komponent hos alla medarbetare.

Vi erbjuder ett konkurrenskraftigt löne- och bonusprogram, generöst friskvårdsbidrag, möjlighet till massage på arbetstid, samt flertalet personalevents.

Vi har en stark ägare i form av Pareto Securities AB sedan ca två år tillbaka som vi samarbetar nära med.

Vill du vara med på vår resa? Skicka din ansökan, CV samt personligt brev till Johan Andersson, vår CTO. Har du frågor är du välkommen att kontakta Johan via johan.andersson@aktieinvest.se.

I samband med att du söker tjänsten samtycker du till att vi får behandla de personuppgifter du anger i din ansökan. Vi kommer att spara din ansökan under den tid som rekryteringsprocessen pågår samt ytterligare en tid framåt, som längst sex månader. Du har alltid rätt att få de uppgifter du delat med dig av raderade. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår dataskyddspolicy.

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Johan Andersson, CTO på Aktieinvest:

johan.andersson@aktieinvest.se
070-880 13 98