Telemarketing – deltid

Gillar du aktier och börsen? Vill du få ett försprång vid ett tidigt skede utav din karriär? Vill du få värdefull erfarenhet och kunskap inom finansbranschen? Då är det här tjänsten för dig!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i ett glatt och fokuserat team vars uppgift är att under kvällstid hantera utgående samtal mot våra kunder. Samtalen har en stor variation och kan handla om att vägleda kunden för att komma igång med sitt sparande, informera om hur våra olika tjänster fungerar samt genomföra olika former av merförsäljning.

Vi söker dig som har:

  • ett genuint intresse av börsen och sparande i aktier
  • erfarenhet från arbete med försäljning och kundservice. Det är meriterande om du också har erfarenhet från telemarketing.
  • en vinnarskalle där du triggas av att skapa goda kundrelationer och att du gillar att jobba mot uppsatta mål.
  • förmågan att kunna använda dig utav din kunskap för att inspirera och utbilda andra.

Vi erbjuder dig:

Utbildning och introduktion för att du ska kunna genomföra dina arbetsuppgifter på ett professionellt sätt. Du kommer även att bli tilldelad en teamansvarig som kommer att finnas tillgänglig under hela din anställning. Teamansvariges uppgift är att få dig att utvecklas i din yrkesroll samt att se till att du att du trivs på arbetsplatsen. Under anställningen kommer du även kunna knyta viktiga kontakter och vid ömsesidigt intresse kan framtida uppdrag komma att bli aktuella.

Start: Snarast

Placering: Berzelii Park 9, Stockholm

Omfattning: Deltid; inledningsvis 3 timmar i veckan

Vill du vara med på vår resa?

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till Lotta Bjärkedal-Demmers, chef Frontoffice. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten sker så snart som möjligt. 

Har du frågor är du välkommen att kontakta Lotta Demmers via: lotta.bjarkedaldemmers@aktieinvest.se eller 08-506 517 54.

I samband med att du söker tjänsten samtycker du till att vi får behandla de personuppgifter du anger i din ansökan. Vi kommer att spara din ansökan under den tid som rekryteringsprocessen pågår samt ytterligare en tid framåt, som längst sex månader. Du har alltid rätt att få de uppgifter du delat med dig av raderade. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår dataskyddspolicy.

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Lotta Bjärkedal-Demmers, chef Frontoffice på Aktieinvest.