Sommarkampanj

Kom igång i juli - månadsspara courtagefritt i sex månader

Vill du få pengarna att växa men tycker det är krångligt och tidskrävande att hålla koll på aktiekurser? Lugn. Hos oss månadssparar du automatiskt direkt i aktier. Starta ett månadssparande idag så kan du koppla av på riktigt resten av semestern.

Börja månadsspara på 3 minuter

Det är enkelt att komma igång

  1. Öppna ett ISK (det är helt gratis och tar max 3 minuter)
  2. Koppla det bankkonto du vill att pengarna ska dras från 
  3. Bestäm ett sparbelopp per månad och välj vilket datum pengarna ska dras
  4. Välj ett sparande i någon av våra sparboxar som ger bra riskspridning i olika aktier eller utforma din egen med vår tjänst Andelsorder - klart!

Kampanjvillkor

Erbjudandet gäller nya kunder och befintliga kunder som inte redan har ett månadssparande på en depå hos Aktieinvest. Max ett månadssparande per kund, gäller Investeringssparkonto (ISK).

Månadssparandet måste vara registrerat under juli 2018 med dragningsdatum senast 31 augusti 2018. Om månadsdragningen överstiger 10 000 kr debiteras courtage som vid ordinarie handel på det beloppet som överstiger 10 000 kr.

När du handlar med aktier i annan valuta än SEK som medför växling till eller från SEK uttas en avgift på 1 % som läggs på valutakursen. 

 

Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.