Kategori Okategoriserade

Aktieinvest rekryterar senior projektledare till affärsområdet Företagstjänster

14 december 2021

Som ett steg i Aktieinvests fortsatta satsning på företagstjänster har Aktieinvest rekryterat Stefan Årstein till rollen som senior projektledare till affärsområdet Företagstjänster.

”Det känns väldigt kul att få ansluta mig till det här kompetenta teamet och få vara med i vidareutvecklingen av affärsområdet. Det breda utbudet av tjänster som finns både här på Aktieinvest och hos våra starka ägare Pareto Securites, i kombination med företagens höga anseenden på marknaden gör att det här kommer bli en mycket spännande resa”, säger Stefan Årstein.

Stefan har ca 30 års erfarenhet från bank- och finansmarknaden och kommer närmast från Aqurat Fondkommission där han hade samma position som på Aktieinvest. Han har även arbetat 13 år på Pareto Securities och 10 år på Handelsbanken.

”Vi välkomnar Stefan till Aktieinvest. Han kommer att bli en viktig del av vår satsning på företagsaffären”, säger Dan Johnson, vd på Aktieinvest.

För mer information, vänligen kontakta:

Dan Johnson, vd på Aktieinvest
Tel: 070-921 83 18

Stefan Årstein, senior projektledare på Aktieinvest
Tel: 070-324 01 84

Stefan Årstein

Stefan Årstein, ny senior projektledare på Aktieinvest

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Innan du börjar handla i fraktioner behöver du besvara ett antal kunskapsfrågor. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Rutger Ahlerup