Kategori

Villkor 1:1, kurs 0,10 SEK
För en (1) aktie i European Institute of Science får du en (1) teckningsrätt. En (1) teckningsrätt ger dig möjlighet att teckna, d v s köpa, en (1) ny aktie till kursen 0,10 SEK per aktie.
Teckningsrätterna kommer att bokas in på din depå 2021-03-09.
Om du vill vara med i emissionen så måste du göra följande:
1. Logga in i vår nya internettjänst och under Mina sidor/ Inställningar/ Inställningar för emissioner och kryssa för att du vill delta i emissionen för angivet bolag. Du kan även göra inställningen via inloggning i den gamla internettjänsten.
2. Ha likvida medel till teckningen tillgängliga på din internetdepå. Inbetalning görs enklast via Swish eller Direktinsättning genom att logga in på din depå i nya internettjänsten och välj Mina sidor/ transaktioner/ Gör en insättning.
Ovanstående punkter måste vara uppfyllda senast den 18 mars 2021 och fram till dess att teckningen är registrerad på din depå.
Väljer du att inte vara med i emissionen kommer vi att försöka sälja teckningsrätterna åt dig.
Vill du själv handla i teckningsrätterna kan du göra det mellan den 12 och den 18 mars 2021.
Sista dag att köpa aktien med rätt att erhålla teckningsrätter var den 3 mars 2020.
Notera att informationen ovan gäller för Aktieinvest:s kunder och skiljer sig från informationen i prospektet/memorandum för denna nyemission.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 08-5065 1700 eller via e-post [email protected] så hjälper vi dig.