Är du vår nya mäklare och kundservicemedarbetare?

Aktieinvest Frontoffice – kundservice och mäkleri

Du blir del av ett erfaret och drivet team på sju personer som arbetar för att göra våra kunder till ännu bättre långsiktiga sparare. Teamet sköter all orderläggning över telefon samt bevakar vår näthandel , sköter vår lagerhandel samt bevakar marknaden. Teamet har även den dagliga kontakten med våra kunder via telefon, mail, chatt och sociala medier. Anställningen kommer att innefatta arbetsuppgifter inom mäkleri, försäljning samt viss kundservice.

 För att lyckas i rollen ser vi att du:

  • har jobbat i branschen och har viss erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
  • brinner för börsen, aktier och sparande
  • brinner för service och försäljning
  • gärna har Swedsec-licens
  • trivs med ett brett ansvarsområde och stor spännvidd i dina arbetsuppgifter
  • är en lagspelare
  • är stresstålig och social
  • vill lära av andra och dela med dig av dina kunskaper

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning och en plats i vårt Aktieinvest-team där en intressant företagsresa väntar och många erfarna kollegor finns att lära av i en bransch som aldrig slutar att förändras. Vi har nya ägare; Pareto Securities sen årsskiftet 2018/2019, vilket innebär flera nya utvecklingsmöjligheter kring våra produkter och utbud till våra kunder framöver.

Start: Så snart som möjligt

Placering: Sveavägen 151, Stockholm. Under våren flyttar vi till nya lokaler i Berzelii Park, hos våra nya ägare Pareto Securities.

Omfattning: Heltid

Låter det som ett jobb för dig?
Sänd din ansökan, CV samt personligt brev till Lotta Demmers, chef Frontoffice. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten sker så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta Lotta Demmers via lotta.demmers@aktieinvest.se eller 08-506 517 54.

Samtycke ansökan
I samband med att du söker tjänsten samtycker du till att vi får behandla de personuppgifter du anger i din ansökan. Vi kommer att spara din ansökan under den tid som rekryteringsprocessen pågår samt ytterligare en tid framåt, som längst sex månader. Du har alltid rätt att få de uppgifter du delat med dig av raderade. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår dataskyddspolicy.

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta mig!
Lotta Demmers, chef Frontoffice
E-post: lotta.demmers@aktieinvest.se
Telefon: 08-506 517 54