Emittentservice – senior medarbetare

Vi älskar bolag, börsen och emissioner! Varje dag hjälper vi bolag börsintroduceras, genomföra emissioner och få fler aktieägare. Vill du också vara en del av kretsloppet? Då borde du jobba hos oss.

Vi är en nätmäklare som ägs av Pareto Securities som är en av de ledande investmentbankerna i Norden. Varje dag utmanar vi de stora bankerna när det gäller att erbjuda ett sunt och bra sparande. Just nu genomför vi en offensiv satsning på vår verksamhet. Förutom vår nätmäkleriverksamhet är vi också ett ledande emissionsinstitut som hjälper främst små och medelstora företag med olika emissionsuppdrag.

Vi söker nu en senior medarbetare till vår emittentserviceavdelning. Arbetet är varierande och innebär att du kommer att ha kontakt med privata investerare, uppdragsgivande bolag samt deras finansiella och juridiska rådgivare. Tempot är högt och du får ta eget ansvar och använda din problemlösningsförmåga varje dag. 

Inom avdelningen Iigger också rollen som Certified Adviser, där vi ansvarar för att vägleda och stötta bolag i noteringsprocessen på First North Growth Market samt fortlöpande säkerställa att bolaget uppfyller de regler och krav som är förknippade med att ha aktier upptagna till handel.

Om rollen

Rollen är en kombination av projektledning och administration där du ansvarar för en emission från offert till färdigt uppdrag. Kanske har du tidigare enbart arbetat med den administrativa delen men vill utvecklas till att ta ett större ansvar i hela emissionsprocessen? Du blir del av ett erfaret och kunnigt team på sex personer. Arbetsmiljön är händelserik och dynamisk. På sikt finns det även möjlighet att bli ansvarig Certified Adviser allteftersom efterfrågan från kunder ökar.

Du kommer att främst ansvara för och jobba med:

  • Projektledning av emissioner, såsom planering av nya uppdrag och löpande kontakt och avrapportering till bolaget 
  • Administration av emissioner, kontakt med kunder, företag och banker, avstämningar, med mera
  • Delta i projekt för att utveckla och digitalisera verksamheten

Vem är du?

För att ha kul på jobbet och göra ett toppjobb hos oss så tänker vi att du:

  • har erfarenhet från en emissionsavdelning
  • uppskattar administrativa arbetsuppgifter
  • har ett genuint driv och glatt humör
  • är noggrann, har en god administrativ förmåga och är ansvarstagande
  • trivs med breda ansvarsområden och stor spännvidd i dina arbetsuppgifter
  • är lösningsorienterad och stresstålig
  • gillar att samarbeta och tycker det är viktigt att ha det trevligt på jobbet

En examen inom ekonomi med inriktning på finans är meriterande men inte ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning på vårt kontor i Stockholm. 

Vill du vara med på vår resa?

Skicka din ansökan, CV samt personligt brev till Greta Ek, chef för Backoffice och Emittentservice på Aktieinvest. Intervjuer sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Greta via greta.ek@aktieinvest.se eller 073-438 46 74.

I samband med att du söker tjänsten samtycker du till att vi får behandla de personuppgifter du anger i din ansökan. Vi kommer att spara din ansökan under den tid som rekryteringsprocessen pågår samt ytterligare en tid framåt, som längst sex månader. Du har alltid rätt att få de uppgifter du delat med dig av raderade. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår dataskyddspolicy.

Emittentservice - senior medarbetare

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Greta Ek, chef för Backoffice och Emittentservice på Aktieinvest:

greta.ek@aktieinvest.se
073-438 46 74