Karriär

Vi älskar våra kunder. Och aktiesparande. Är du som oss? Då borde du jobba här. Just nu söker vi:

Medarbetare till Backoffice​
Är du en strukturerad person med känsla för service? 
 
Emittentservice – senior medarbetare​
Vill du arbeta med projektledning och administration? 
 
Telemarketing – deltid
Gillar du aktier och börsen? Triggas du av att skapa goda kundrelationer och gillar du att jobba mot uppsatta mål?
 
Redovisningsekonom
Vill du jobba i ett erfaret ekonomiteam med ansvar för löpande bokföring och löner? 
Vi söker en ny ekonomistjärna
 
Teknisk testare (QA Engineer)
Vill du vara med och bygga nästa generations IT-system och plattformar för värdepappershandel i en värld där Fintech-företagen spelar en allt mer central roll och där hållbara investeringar är i fokus?
Vi söker en teknisk testare
 
IT
Vill du bygga morgondagens aktiehandelstjänster?
Då kan det vara dig vi söker

Vilka är vi?

Aktieinvest har inlett en spännande förändringsresa och satsar på att bli en aktör att räkna med på sparmarknaden. Vi är inte Sveriges största nätmäklare. Men förmodligen den med mest hjärta. Varje dag jobbar vi på olika sätt för att göra aktiesparande enklare för våra kunder. 

Vi är en nätmäklare och fondkommissionär som ägs av Pareto Securities som är en av de ledande investmentbankerna i Norden. Varje dag utmanar vi de stora bankerna när det gäller att erbjuda ett sunt och bra sparande för småsparare. Just nu genomförs en offensiv satsning på vår verksamhet. Vi rekryterar därför till flera av våra avdelningar för att lyckas med nya spännande strategier som kommer att sjösättas under de kommande åren. 

Vi är inte som alla andra
Vi som jobbar på Aktieinvest är inte lika många som på en traditionell bank. Det innebär att alla hos oss får ett stort ansvar, tänker innovativt, måste orka och vilja förändra och utveckla sig själv och det dagliga arbetet.

Hos oss får du jobba tillsammans med ca 35 kollegor som arbetar med IT-utveckling, försäljning, marknadsföring, mäkleri, kundservice, emittentservice, backoffice, risk, compliance och ekonomi. Det är dessa stjärnor som varje dag arbetar för att leverera förstklassig service, bra information och riktigt bra digitala lösningar till dig som kund. Vi är nästan 50/50 kvinnor och män i personalstyrkan. Det är vi stolta över. Ungefär 60 000 personer är kunder hos oss. Det är vi också stolta över.

Skicka en spontanansökan

Känner du på dig att vi vill anställa just dig så är du alltid välkommen att skicka ditt CV till vår vd Dan Johnson. Glöm inte att berätta varför du skulle passa in hos oss och vad du kan bidra med. E-post: dan.johnson@aktieinvest.se

I samband med att du skickar in en spontanansökan samtycker du till att vi får behandla de personuppgifter du skickar in till oss i 24 månader. Därefter kan vi komma att kontakta dig för att förnya ditt samtycke om vi vill fortsätta att spara dina uppgifter, alternativt att ta bort det du har skickat in. Du har alltid rätt att få de uppgifter du delat med dig av raderade. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår dataskyddspolicy.

Vill du se mer av vardagen på Sveriges kanske minsta men bästa nätmäklare?

Följ oss i sociala medier:

Instagram | LinkedIn | Facebook | Twitter