Karriär

Vi älskar våra kunder. Och aktiesparande. Är du som oss? Då borde du jobba här Just nu söker vi:

Compliance
Compliance Officer

IT
Senior utvecklare med arkitekturansvar
UX-intresserad Frontend-utvecklare

Kundservice och aktiemäkleri
Försäljningsguru med ansvar för vår telemarketingavdelning
Kunddyrkare med fingertoppskänsla för sociala medier
Telemarketing – deltid vid sidan av studier

Vilka är vi?

Aktieinvest har inlett en spännande förändringsresa och satsar på att bli en aktör att räkna med på sparmarknaden. Vi är inte Sveriges största nätmäklare. Men förmodligen den med mest hjärta. Varje dag jobbar vi på olika sätt för att göra aktiesparande enklare för våra kunder. 

Vi är en nätmäklare och fondkommissionär som ägs av medlemsorganisationen Aktiespararna. Varje dag utmanar vi de stora bankerna när det gäller att erbjuda ett sunt och bra sparande för småsparare. Just nu genomförs en offensiv satsning på vår verksamhet. Vi rekryterar därför till flera av våra avdelningar för att lyckas med nya spännande strategier som kommer att sjösättas under de kommande åren. 

Vi är inte som alla andra
Vi som jobbar på Aktieinvest är inte lika många som på en traditionell bank. Det innebär att alla hos oss får ett stort ansvar, tänker innovativt, måste orka och vilja förändra och utveckla sig själv och det dagliga arbetet.

Hos oss får du jobba tillsammans med ca 35 kollegor som arbetar med IT-utveckling, försäljning, marknadsföring, mäkleri, kundservice, emittentservice, backoffice, risk, compliance och ekonomi. Det är dessa stjärnor som varje dag arbetar för att leverera förstklassig service, bra information och riktigt bra digitala lösningar till dig som kund. Vi är nästan 50/50 kvinnor och män i personalstyrkan. Det är vi stolta över. Ungefär 60 000 personer är kunder hos oss. Det är vi ännu stoltare över.

Vill du vara spontan?

Känner du på dig att vi vill anställa just dig så är du alltid välkommen att skicka in ditt brev och CV till vår VD Therese Lundstedt. Glöm inte att berätta varför du skulle passa in hos oss och vad du kan bidra med. E-post: therese.lundstedt@aktieinvest.se

Se mer av vardagen på Sveriges kanske minsta men bästa nätmäklare?

Kolla, följ, dela, kommentera och reagera gärna:

Twitter | Instagram | LinkedInFacebook

Eller lyssna: 

Soundcloud | iTunes