Vinnare i våra avslutade tävlingar

Här presenteras vinnarna i våra avslutade tävlingar.

Vinnare i boktävlingen

Tävlingen är avslutad och vinnarna har blivit kontaktade.

 

Vill du få rabatt på böcker?

Just nu får du 20 % rabatt på böcker hos Sterners Förlag. Ange rabattkoden aktieinvest när du genomför ditt köp för att ta del av rabatten. Du kan bland annat köpa böcker av Marcus Hernhag, men även andra böcker om sparande*. Rabattkoden är giltig t.o.m. 3 juli 2023.

Köp böcker

*Vissa bokpaket kan vara exkluderade från erbjudandet. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter.

Månadsspara automatiskt i utdelningsbolag

Du kan snabbt och enkelt börja månadsspara i utdelningsbolag med sparboxen Utdelningsfavoriter by Hernhag. Den innehåller utdelningsaktier som väljs ut av Marcus Hernhag utifrån olika utdelningsstrategier från boken Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning.

Det tar bara 3 minuter att komma igång!

Läs mer om sparboxen >

Kom igång

Marcus Hernhags bok om aktieutdelningar

Håll dig uppdaterad

Få sparinspiration direkt på mejlen - börja prenumerera på Aktieinvests nyhetsbrev.

*” anger obligatoriska fält

Godkännande*

*Vid anmälan till utskick samtycker jag till att Aktieinvest får behandla mina personuppgifter för marknadsföringsutskick till den e-postadress som jag anmält. Du kan när som helst avregistrera dig för utskicken via en länk i de e-postmeddelanden vi skickar ut. Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår dataskyddspolicy

Sparboxarna ska inte ses som ett investeringsråd utan som ett hjälpverktyg i sparbesluten. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Innan du börjar handla i fraktioner behöver du besvara ett antal kunskapsfrågor. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.