Vinnare i våra avslutade tävlingar

Här presenteras vinnarna i våra avslutade tävlingar.

Vinnare i Aktieinvests tävlingar

På den här sidan presenteras vinnarna i våra avslutade tävlingar.

Vinnare i våra boktävlingar

Under april månad anordnade vi två boktävlingar, en på vår hemsida och en på Instagram, där man hade chansen att vinna boken Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning av Marcus Hernhag (värde 245 kr).

Vinnarna har blivit kontaktade av oss via mejl eller på Instagram.

Vill du få rabatt på böcker?

Just nu får du 20 % rabatt på böcker hos Sterners Förlag. Ange rabattkoden aktieinvest när du genomför ditt köp för att ta del av rabatten. Du kan bland annat köpa böcker av Marcus Hernhag, men även andra böcker om sparande*. Rabattkoden är giltig t.o.m. 31 maj.

Köp böcker

*Erbjudande gäller inte för Arne Kavastu Talvings bokpaket och kan inte kombineras med andra rabatter.

Månadsspara automatiskt i utdelningsaktier

Du kan snabbt och enkelt börja månadsspara i utdelningsaktier med sparboxen Utdelningsfavoriter by Hernhag. Den innehåller utdelningsaktier som väljs ut av Marcus Hernhag utifrån olika utdelningsstrategier från boken Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning.

Det tar bara 3 minuter att komma igång!

Läs mer om sparboxen >

Kom igång

Marcus Hernhags bok om aktieutdelningar

Håll dig uppdaterad

Få sparinspiration direkt på mejlen - börja prenumerera på Aktieinvests nyhetsbrev.

*” anger obligatoriska fält

Godkännande*

*Vid anmälan till utskick samtycker jag till att Aktieinvest får behandla mina personuppgifter för marknadsföringsutskick till den e-postadress som jag anmält. Du kan när som helst avregistrera dig för utskicken via en länk i de e-postmeddelanden vi skickar ut. Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår dataskyddspolicy

Sparboxarna ska inte ses som ett investeringsråd utan som ett hjälpverktyg i sparbesluten. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.