Boktävling – vinn en bok om aktieutdelningar!

Nu har du chansen att vinna boken Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning av Marcus Hernhag.

Marcus Hernhag

Nu har du chansen att vinna ett signerat exemplar av Marcus Hernhags bok Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning (värde 245 kr)

Så tävlar du

Delta i tävlingen genom att svara på frågan ”Varför ska man spara i utdelningsaktier?”.

Skicka in ditt svar genom nedan formulär senast den 30 april.

Vi utser tre lyckliga vinnare som får varsin bok. Vinnarna meddelas via mejl och vinnartipsen kan komma att delas i sociala medier, nyhetsbrev och andra kanaler.

Tips! Öka dina chanser att vinna – delta även i vår tävling på Instagram! Där tävlar vi ut tre till böcker.

Genom att skicka in ditt bidrag till tävlingen godkänner du ditt deltagande i tävlingen samt våra tävlingsvillkor.

Delta i tävlingen

Tävlingen är avslutad.

*Vid anmälan samtycker jag till att Aktieinvest får behandla mina personuppgifter för marknadsföringsutskick till den e-postadress som jag anmält. Du kan när som helst avregistrera dig för utskicken via en länk i de e-postmeddelanden vi skickar ut. Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår dataskyddspolicy.

Marcus Hernhags bok om aktieutdelningar

Om boken

I boken Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning förklarar aktieexperten Marcus Hernhag steg för steg hur du enkelt bygger upp en portfölj med stabila utdelningsaktier. Det är hans egna favoritstrategi för ett klokt och framgångsrikt långsiktigt sparande. Modellen är välkänd och mycket populär utomlands, särskilt i USA.

Månadsspara automatiskt i utdelningsaktier

Du kan snabbt och enkelt börja månadsspara i utdelningsaktier med sparboxen Utdelningsfavoriter by Hernhag. Den innehåller utdelningsaktier som väljs ut av Marcus Hernhag utifrån olika utdelningsstrategier från boken Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning.

Det tar bara 3 minuter att komma igång!

Läs mer om sparboxen >

Kom igång

Tävlingsvillkor

Kul att du vill vara med i vår tävling! Här är några saker som kan vara bra att känna till när du deltar i tävlingen:

För att delta i tävlingen måste du vara 18 år eller äldre. Du måste även vara bosatt i Sverige. Du kan bara delta i respektive tävling en gång. Anställda på Aktieinvest eller Pareto Securities och deras anhöriga får inte delta i tävlingen.

Du som deltar i tävlingen godkänner även att vi eventuellt lägger upp ditt bidrag på vår hemsida och använder det i vår marknadsföring. Genom att skicka in ditt tävlingsbidrag överlåter du upphovsrätten för bidraget till Aktieinvest. Det innebär bland annat att dina rättigheter till bidraget upphör och att Aktieinvest får använda bidraget, utan begränsning i tid, på valfritt sätt. Bidrag som kan uppfattas stötande eller kränkande kan komma att tas bort.

Vinnarna kontaktas av Aktieinvest via e-post och kommer att publiceras på vår hemsida med namn och ort. Om priset inte har hämtats ut inom 30 dagar från att vinnaren har utannonserats eller kontaktats förbehåller vi oss rätten att utse en ny vinnare. Vinnarna utses av en jury på Aktieinvest och beslutet kan inte överklagas.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Priset kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter.

Att tävlingen publiceras i sociala medier innebär inte att den på något sätt sponsrad, stödd eller administrerad av eller knuten till den valda sociala medie-kanalen, till exempel Facebook eller Instagram.

Vi förbehåller oss rätten att vid behov ändra tävlingsvillkoren eller avbryta tävlingen.

Håll dig uppdaterad

Få sparinspiration direkt på mejlen - börja prenumerera på Aktieinvests nyhetsbrev.

Godkännande*

*Vid anmälan till utskick samtycker jag till att Aktieinvest får behandla mina personuppgifter för marknadsföringsutskick till den e-postadress som jag anmält. Du kan när som helst avregistrera dig för utskicken via en länk i de e-postmeddelanden vi skickar ut. Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår dataskyddspolicy

Sparboxarna ska inte ses som ett investeringsråd utan som ett hjälpverktyg i sparbesluten. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.