Investmentbolag-vecka

Vi bjuder på blogginlägg, intervjuer och tips på vilka parametrar man kan kolla på när man analyserar ett investmentbolag. Dessutom får alla som öppnar ett ISK och registrerar ett månadssparande eller gör ett engångsköp boken "Bygg en förmögenhet: investera i investmentbolag" skriven av investmentbolags-gurun Marcus Fridell.

Ange kampanjkoden "investmentbolag" när du öppnar din depå.

Kampanjvillkor

Kampanjen gäller både nya och befintliga kunder som öppnar ny depå och registrerar månadssparande eller gör engångsköp i våra sparboxar, aktier eller fonder. Gäller inte om du avslutar månadssparande på befintlig depå för att öppna ny depå med kampanjkoden. Giltig 07/1-13/1 2019. Böckerna skickas ut under sista veckan i januari 2019. 

Öppna ISK gratis

Ta rygg på proffsen - investera i investmentbolag

Att spara i investmentbolag är en strategi som ger många fördelar och passar lika bra för nybörjaren som för den som varit med på aktiemarknaden ett tag. Läs vår Vice Vd Mikael Näslunds blogginlägg om varför han redan tidigt fastnade för investmentbolag >

I Investmentbolagsboxen får du en mix av både svenska och utländska investmentbolag vilket ger dig en god riskspridning.

Investmentbolag i Box >