Kategori Sparande

Vill du vara med och utveckla Sveriges bästa sparupplevelse?

Drivs du av att hitta de bästa lösningarna tillsammans med andra utvecklare? Älskar du att överraska med kundvänliga lösningar och snygg design?

Maxa börshösten

Är du inte rädd för att grotta ner dig i problem för att hitta smidiga lösningar? Vill du få stort ansvar i en mindre, agil organisation?

Då tror vi att du är vår perfekta match.

Aktieinvest är på en spännande förändringsresa och satsar på att utveckla den position man har på sparmarknaden. Vår nya internettjänst för aktie- och fondhandel erbjuder helt nya sätt för sparare att investera och nu siktar vi på att höja nivån ytterligare genom satsningar på moderna webb- och apputvecklingsramverk såsom React Native eller Flutter.

Vi letar alltid efter nya talanger och erfarna rävar som vill komplettera vårt IT-team. Hos oss arbetar:

Kreativa frontendutvecklare med UX-kompetens
Grymma backendutvecklare inom Java
Tekniska testare
Produktägare och kravställare
Drift- och DevOps-tekniker

På IT-avdelningen jobbar idag 11 personer, varav 6 är utvecklare, samt någon konsult. De egenutvecklade plattformarna bygger på Linux, Java och open-source ramverk för webb och arbetet genomförs enligt mobile first principer. Arkitekturvalet är brett och anpassas för uppgiften, men innefattar både REST-tjänster, meddelandeköer, batchprogram, relationsdatabaser, noSQL, m.m.

Som aktör inom bank och finansbranschen finns höga tillgänglighets-, prestanda- och säkerhetskrav att efterleva och förbättringsarbete sker konstant i våra tekniska plattformar. Vi äger och underhåller vår egen server- och nätinfrastruktur, men utvärderar molntjänster fortlöpande.

På bolaget arbetar idag 40 passionerade medarbetare som alla vill förändra finansbranschen och hjälpa fler till ett bättre sparande så att de har råd med sina drömmar. Vi sitter i ljusa, fräscha lokaler vid Berzelii Park med Stockholms bästa utsikt och lunchterrass, men det är inget hinder att arbeta på distans någon dag i veckan.

Vem är du?

Vi ser gärna att du är en driven, självgående och lösningsorienterad person med tydligt kundperspektiv. Du har vana av komplexa kravbilder och balanserar kreativitet och leverans med hög kvalitet. Vidare är du lika intresserad av användarvänlighet som teknik och tar gärna ansvar över ditt specialistområde. Vi jobbar med korta releasecykler och ser gärna att du har erfarenhet av agila arbetsmetoder och teknik som underlättar för detta. Du är prestigelös och trivs i ett tajt, öppensinnat gäng.

Varför jobba hos oss?

Aktieinvest är ett litet bolag med god sammanhållning. Kulturen är prestigelös, flexibel och vänlig. Du får möjlighet att jobba varierat och påverka en produkt som gör skillnad för den enskilda småspararen.

Självklart vill vi också att du som anställd hos oss ska ha de bästa möjligheterna för eget sparande – du blir automatisk medlem i Aktiespararna och får bra rabatter på våra egna produkter. Vi följer Unionens kollektivavtal och avtalade pensionsförmåner.

Mer om oss

Aktieinvest FK AB är ett helägt dotterbolag till Pareto Securities.

Aktieinvest erbjuder handel i både enskilda aktier, certifikat, fonder och färdiga portföljer. Hos Aktieinvest kan man bygga upp en aktieportfölj med god riskspridning och låga avgifter redan från små belopp. Bolaget arbetar för att göra sina kunder till bättre långsiktiga sparare. De erbjuder även särskilt förmånliga villkor för medlemmar i Aktiespararna och Unga Aktiesparare.

Vill du vara med på vår resa? Sänd din ansökan, CV samt personligt brev till Tommie Ulvöy, vår IT-chef. Har du frågor är du välkommen att kontakta Tommie Ulvöy via [email protected].

I samband med att du söker tjänsten samtycker du till att vi får behandla de personuppgifter du anger i din ansökan. Vi kommer att spara din ansökan under den tid som rekryteringsprocessen pågår samt ytterligare en tid framåt, som längst sex månader. Du har alltid rätt att få de uppgifter du delat med dig av raderade. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår dataskyddspolicy.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Innan du börjar handla i fraktioner behöver du besvara ett antal kunskapsfrågor. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.