Kategori Sparande

Föreläsningsturné med Therese och Tove!

Denna höst åker Aktieinvests vd Therese Lundstedt och Unga Aktiesparares vd Tove Zander på föreläsningsturné i vårt avlånga land.

Therese och Tove kommer att besöka några väl utvalda orter för att träffa dig som behöver komma igång med ett sparande i aktier och fonder. De kommer bjuda på en inspirerande föreläsning med tips och råd som är enkla att följa och som passar både nybörjare och mer avancerade sparare. Självklart kommer de att dela med sig av hur de själva lägger upp sitt sparande och deras egna investeringsstrategier.

På denna sida kan du se vilka orter som redan är inbokade för höstens turné 2017 – detta vill du inte missa! Kanske kommer de till en ort nära dig?

Mer om Therese och Tove

Therese Lundstedt har arbetat inom finansbranschen i 12 år och är idag vd för nätmäklaren Aktieinvest. Hon är en flitigt anlitad föreläsare och inspiratör inom ämnena sparande, aktier och fonder. Hon är även utsedd till Framtidens kvinnliga ledare 2017 för sitt innovativa ledarskap och förändringsarbete.

Tove Zander är vd för Unga Aktiesparare, en organisation som idag har över 13.000 medlemmar. Intresset för aktier har alltid funnits där men tröskeln för att börja spara i aktier var hög, nu vill hon genom sina egna erfarenheter sänka trösklarna för andra. Tove arbetar även hårt för att fler tjejer ska upptäcka aktier som sparform genom att göra Unga Aktiesparare mer jämställt.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Innan du börjar handla i fraktioner behöver du besvara ett antal kunskapsfrågor. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.