i kategorin Blogg, Fler inlägg av Therese
Äntligen är Aktieinvestbloggen live. Den har jag haft i bakhuvudet ett tag nu då jag helt enkelt vill hitta fler sätt att kommunicera med er kunder och alla andra som hittar hit. På Twitter blir det liksom för kort och i krönikor blir det så tillrättalagt. Här i bloggen kommer vi att kunna vara mer fria, här kan vi kommentera och informera på ett annat sätt. Ibland kommer det att bli korta inlägg, ibland långa.

Just hemkommen från Vasaloppsspåret och Stafettvasan där Team Aktieinvest briljerade på tiden 6:54 (och jag fick äran att glida över mållinjen) är det lätt att dra Vasaloppsparalleller. Den här bloggen och dess deltagare kommer att heja på dig och ditt sparande från start till mål. Vissa inlägg kanske känns för avancerade och vissa för lätta men det är för att vi vill passa alla, hos oss är alla välkomna. Och vi strävar efter att det också ska finnas något för alla.

Ni får gärna tipsa om vad ni vill att vi ska skriva om, kanske begrepp som behöver förklaring eller händelser som förbryllar. Kommentera nedan eller maila oss så ser vi vad vi kan göra

Mina inlägg lär handla om dagarna på Sveriges kanske minsta men bästa nätmäklare, och om sparande, om nyheter som brusar runt omkring oss och händelser jag är med om när jag är ute i Sverige och pratar sparande. Vill man ha mer av mina tankar mellan blogginläggen finns jag även på Twitter @tesslundstedt eller i podden @aktiespanarna. Redan på torsdag ses vi i Uppsala.

Nu är det dags att lägga bort laptoppen och spana in vem som vinner Vasaloppet i år. Vi ses och hörs!

/Therese

Skriv en kommentar