Kategori Jämställdhet, Sparande

Ett bolag in och ett bolag ut

Nu har jag uppdaterat min sparbox Framtidsfeministen. Här kan du ta del av resultatet av min analys och den nya fördelningen i portföljen.

mitt senaste blogginlägg berättade jag hur jag gör min analys inför en uppdatering av sparboxen. Här kommer resultatet!

Dedicare fick således lämna plats för Dustin som blivit jämställda (samt gått igenom de fyra andra stegen i min investeringsanalys som jag skrev om i förra inlägget). Dustin säljer datorer och andra IT-prylar till företag och privatpersoner i främst Sverige.

Den nya portföljen har spridning i fem olika branscher och består av fem stora (large cap) och tre medelstora (mid cap) bolag.

Bransch - Framtidsfeministens sparbox

Börslista - Framtidsfeministens sparbox

 

 

 

 

 

 

 

Om du månadssparar i vår sparbox väljer du själv om du vill sälja av dina Dedicare-aktier. I så fall betalar du courtage enligt Aktieinvests prislista. Från och med måndag den 21 oktober kl.14.00 blir order enligt den nya portföljen.

/Framtidsfeministen TwitterInstagram och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Mina egna aktieinnehav redovisas i Framtidsfeministens sparbox. Vill du veta mer om mig hittar du det här.​

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Innan du börjar handla i fraktioner behöver du besvara ett antal kunskapsfrågor. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.