Kategori Okategoriserade

Black Friday 2019

Idag firar vi Black Friday med courtagefri handel på alla amerikanska aktier som handlas via Andelsorder.

Vi har ett stort utbud av amerikanska aktier och vill fira det lite extra i samband med Black Friday. Därför erbjuder vi courtagefri handel på alla amerikanska aktier som handlas via Andelsorder.

Passa på att klicka hem dina favoriter – bättre än så här blir det inte!

Här är alla amerikanska aktier som du kan handla via Andelsorder >

Kampanjvillkor

Erbjudandet gäller endast andelsorder som läggs online från fredag 29/11 kl. 09.00 till måndag 2/12 kl. 14.00.

Minsta belopp är 100 kr/värdepapper.

Är du inte kund hos oss?

För att ta del av erbjudandet behöver du öppna en depå hos oss. Det gör du enkelt med BankID. Om du sedan swishar in pengar till din depå så är du snabbt redo att handla.

Läs mer om våra depåer och konton >

Bli kund

Publicerad 2019-11-29

Ovanstående ska inte ses som investeringsråd utan som information om produkter i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust. ​

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Innan du börjar handla i fraktioner behöver du besvara ett antal kunskapsfrågor. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.