Hemmafix – aktier som har med hus och hem att göra

Här har vi har listat aktier som har med hus och hem att göra. Från möbler till vitvaror och trädgårdsprodukter.

Aktie Köp Månadsspara Handel Hållbarhetspreferenser
Sverige Nibe B Köp Ja Andels- & Börsorder OK
Nibe Industrier är ett industribolag som erbjuder diverse tjänster inom värmelösningar och energieffektivisering. Produkterna riktar sig främst till bolag och större organisationer men även till privatpersoner.
Sverige Clas Ohlson B Köp Ja Andels- & Börsorder OK
Clas Ohlson är en återförsäljare av diverse tekniska produkter. Bolaget har ett brett sortiment särskilt anpassat för privatkunder inom bygg, el, multimedia, hem och Fritid. Clas Ohlson grundades ursprungligen 1918 som en postorderfirma i Insjön, Dalarna.
Sverige Byggmax Group Köp Ja Andels- & Börsorder OK
Byggmax Group säljer byggvaror som exempelvis virke, golv, gips, cement, fönster, dörrar och färg till både proffs och hushåll. Konceptet erbjuds genom butiker inom Skandinavien och där även kunden själv kan packa och hämta sina varor via en drive-in.
Sverige FM Mattsson Mora Group Köp Ja Andels- & Börsorder Data saknas
FM Mattsson Mora Group tillverkar vattenkranar och termostatblandare. Marknaden för bolagets produkter är främst koncentrerad till Norden, med internationell närvaro i Europa via egna försäljningsbolag.
Sverige Lammhults Design Köp Ja Andels- & Börsorder Data saknas
Lammhults Design Group bedriver verksamhet och försäljning inom design och produkter för inredning av offentliga miljöer, hem och kontor.
Sverige Assa Abloy Köp Ja Andels- & Börsorder OK
Assa Abloy levererar lås- och dörrlösningar. Bolaget skapades genom en sammanslagning av svenska Assa och finska Abloy under 1994. I det snabbväxande området för elektromekaniska säkerhetslösningar har koncernen även kompetens inom passerkontroll, identifiering, dörrautomatik och hotellsäkerhet.
Sverige Dustin Köp Ja Andels- & Börsorder OK
Dustin levererar IT-produkter och tillhörande tjänster, både hård- och mjukvara. Dustin har störst verksamhet inom den nordiska marknaden, där kunderna främst består av bolag och aktörer inom den offentliga sektorn. Utöver det erbjuder bolaget diverse sortiment av hemelektronik för privatpersoner.
Sverige Electrolux B Köp Ja Andels- & Börsorder OK
Electrolux är en tillverkare av hushållsmaskiner. I produktsortimentet ingår exempelvis kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, dammsugare och spisar.
Sverige Husqvarna B Köp Ja Andels- & Börsorder OK
Husqvarna är en global tillverkare av utomhusprodukter. I produktsortimentet ingår t.ex. motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer.
Sverige Sleepo Köp Nej Börsorder Data saknas
Sleepos affärsidé är att sälja möbler och heminredning på nätet.

Så här kan du månadsspara i aktier på listan

Andelsorder är vår tjänst som gör att du kan månadsspara med automatiska köp i aktier. Det görs genom dragningar från ditt bankkonto varje månad.

I kolumnen för månadsspara ser du vilka aktier man kan månadsspara i.

Minsta belopp är 100 kronor per aktie så för 500 kronor får du riskspridning i fem aktier. Köpavgiften är fast oavsett hur mycket du sparar varje månad eller hur många aktier du sparar i. Här är våra priser >

Så här börjar du månadsspara:

  1. Logga in >
  2. Bestäm vilka aktier du vill spara i
  3. Välj dragningsdatum
  4. Välj sparbelopp för varje aktie

Klart!

Är du inte kund hos oss idag?

Bli kund

Vad betyder hållbarhetspreferenserna?

Vi har ett samarbete med Arabesque som gör att du som är kund t.ex. kan sortera och filtrera aktier efter hållbarhetsdata. Med hjälp av hållbarhetspreferenserna kan du välja bort områden som du inte vill investera i. Det kan t.ex. vara fossila bränslen, vapenindustri eller vuxenunderhållning.

Står det ”Data saknas” finns det inte någon tillgänglig hållbarhetsdata att visa. OK, betyder att företaget inte har verksamhet inom något av de åtta preferensområden vi visar på internetdepån.

Här kan du läsa mer om hållbarhetsverktyget S-Ray. Med S-Ray kan du sortera fram hållbara aktier på internetdepån.

Ovanstående ska inte ses som några investeringsråd utan som information om produkter som ingår i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.