Gaming – aktier för dig som gillar spel

Tror du på gamingindustrin? Här har vi listat de aktier som har med onlinegaming att göra och som du kan spara i hos oss.

Aktie Köp Månadsspara Handel Hållbarhetspreferenser
Activision Blizzard Köp Ja Andelsorder
Activision Blizzard är en amerikanskt bolag som utvecklar datorspel. De har släppt spel som Call of duty, Guitar hero och Warcraft-serien.
 Electronic Arts Köp Ja Andelsorder
Electronic arts är ett amerikanskt multinationellt företag som utvecklar och publicerar dator- och TV-spel. De har släppt spel i serierna: Battlefield, Sims, FIFA, Plant vs. Zombies och NHL.
Sverige Paradox Interactive Köp Nej Börsorder Data saknas
Paradox Interactive är en spelutvecklare särskilt inriktade mot utveckling av strategiska spel. Exempel på spel som bolaget utvecklat inkluderar Cities, Skylines, Europa Universalis och Crusader Kings.
Sverige Starbreeze B Köp Ja Andels- & Börsorder Data saknas
Starbreeze AB är en svensk datorspelsutvecklare belägen i Stockholm, från demogruppen Triton. Bolaget utvecklar dator- och TV-spel i partnerskap med internationella spelförläggare och i egen regi.
Sverige G5 Entertainment Köp Ja Andels- & Börsorder Data saknas
G5 Entertainment är ett svenskt noterat spelbolag som utvecklar och förlägger spel för mobiltelefoner och surfplattor. Spelen publiceras primärt på de fyra stora mobilplattformarna, Apple Appstore, Google Play, Windows Store och Amazon App Store.
Rovio Entertainment Köp Ja Andelsorder Data saknas
Rovio är ett Finskt spelföretag som bl.a. ligger bakom spelet Angry Birds.
Sverige Star Vault B Köp Nej Börsorder Data saknas
Starvault är en svensk spelbolag som utvecklar rollspel som t.ex. Mortal online.
Sverige Gaming Corps Köp Nej Börsorder Data saknas
Gaming Corps är en spelutvecklare som har utvecklat spel som t.ex. The Descendant, Slam Dunk och Truffle Trouble.
Sverige MAG Interactive Köp Nej Börsorder Data saknas
MAG Interactive är en svensk spelutvecklare som tagit fram flera mobilspel som t.ex. Backpacker, Wordbrain, Quiz duel och Wordalot.
Sverige Qiiwi Interactive Köp Nej Börsorder Data saknas
Qiiwi Interactive utvecklar spel till flera olika plattformar, både för mobil och dator, med ett fokus på sociala spel.
Sverige THQ Nordic B Köp Ja Andels- & Börsorder Data saknas
THQ Nordic är en spelutvecklare som har som affärsidé att förvärva befintliga varumärken på marknaden för att successivt förbättra och göra spelen mer attraktiva.
Sverige Gold Town Games Köp Nej Börsorder Data saknas
Gold Town Games är en svensk aktör som utvecklar spel inriktat mot sportmanagerspel. Spelen är främst utvecklade för att kunna användas i mobiler och surfplattor.

Så här kan du månadsspara i aktier på listan

Andelsorder är vår tjänst som gör att du kan månadsspara med automatiska köp i aktier. Det görs genom dragningar från ditt bankkonto varje månad.

I kolumnen för månadsspara ser du vilka aktier man kan månadsspara i.

Minsta belopp är 100 kronor per aktie så för 500 kronor får du riskspridning i fem aktier. Köpavgiften är fast oavsett hur mycket du sparar varje månad eller hur många aktier du sparar i. Här är våra priser >

Så här börjar du månadsspara:

  1. Logga in >
  2. Bestäm vilka aktier du vill spara i
  3. Välj dragningsdatum
  4. Välj sparbelopp för varje aktie

Klart!

Är du inte kund hos oss idag?

Bli kund

Vad betyder hållbarhetspreferenserna?

Vi har ett samarbete med Arabesque som gör att du som är kund t.ex. kan sortera och filtrera aktier efter hållbarhetsdata. Med hjälp av hållbarhetspreferenserna kan du välja bort områden som du inte vill investera i. Det kan t.ex. vara fossila bränslen, vapenindustri eller vuxenunderhållning.

Står det ”Data saknas” finns det inte någon tillgänglig hållbarhetsdata att visa. OK, betyder att företaget inte har verksamhet inom något av de åtta preferensområden vi visar på internetdepån.

Här kan du läsa mer om hållbarhetsverktyget S-Ray. Med S-Ray kan du sortera fram hållbara aktier på internetdepån.

Ovanstående ska inte ses som några investeringsråd utan som information om produkter som ingår i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.