E-handel – aktier för dig som gillar onlineshopping

Är det på nätet du gör de flesta av dina inköp? Då känner du säkert igen de flesta bolag i listan för E-handel. Tre av bolagen är utländska men är förmodligen de mest kända av dem alla.

Aktie Köp Månadsspara Handel Hållbarhetspreferenser
Alibaba Group Köp Ja Andelsorder OK
Alibaba Group Holding Limited är ett kinesiskt IT-konglomerat, som består av ett kluster av företag som arbetar med bland annat business to business online, sökmotorer för shopping och andra datatjänster.
 Amazon Köp Ja Andelsorder OK
Amazon.com, Inc. är ett av världens största nätbutiker som säljer olika varor via sin webbplats: cd-skivor, böcker, hemelektronik, leksaker, spel m.m.
 Zalando Köp Ja Andelsorder OK
Zalando är Europas största nätbutik för mode som finns i 15 länder. Företaget sägs kombinera fantastiskt mode med den senaste teknologin och exceptionell kundservice.
Sverige Sportamore Köp Ja Andels- & Börsorder Data saknas
Sportamore är ett bolag som säljer träningskläder, skor och accessoarer via sin E-handelsbutik.
Sverige Boozt Köp Ja Andels- & Börsorder Data saknas
Boozt.com är en online-shop med kläder, skor, accessoarer och skönhetsprodukter för hela familjen. Shoppen startades 2009.
Sverige Qliro Group Köp Ja Andels- & Börsorder Data saknas
Qliro är ett nordiskt fintech-bolag som grundades 2014 och specialiserar sig på e-handelsbetalningar, digital konsumentfinansiering, privatlån och sparkonton.
Sverige Footway Köp Nej Börsorder Data saknas
Footway är en av nordens största skobutiker på nätet som har skor för alla tillfällen.
Sverige Lyko Group A Köp Nej Börsorder Data saknas
Lyko.se säljer allt inom skönhet online.

Så här kan du månadsspara i aktier på listan

Andelsorder är vår tjänst som gör att du kan månadsspara med automatiska köp i aktier. Det görs genom dragningar från ditt bankkonto varje månad.

I kolumnen för månadsspara ser du vilka aktier man kan månadsspara i.

Minsta belopp är 100 kronor per aktie så för 500 kronor får du riskspridning i fem aktier. Köpavgiften är fast oavsett hur mycket du sparar varje månad eller hur många aktier du sparar i. Här är våra priser >

Så här börjar du månadsspara:

  1. Logga in >
  2. Bestäm vilka aktier du vill spara i
  3. Välj dragningsdatum
  4. Välj sparbelopp för varje aktie

Klart!

Är du inte kund hos oss idag?

Bli kund

Vad betyder hållbarhetspreferenserna?

Vi har ett samarbete med Arabesque som gör att du som är kund t.ex. kan sortera och filtrera aktier efter hållbarhetsdata. Med hjälp av hållbarhetspreferenserna kan du välja bort områden som du inte vill investera i. Det kan t.ex. vara fossila bränslen, vapenindustri eller vuxenunderhållning.

Står det ”Data saknas” finns det inte någon tillgänglig hållbarhetsdata att visa. OK, betyder att företaget inte har verksamhet inom något av de åtta preferensområden vi visar på internetdepån.

Här kan du läsa mer om hållbarhetsverktyget S-Ray. Med S-Ray kan du sortera fram hållbara aktier på internetdepån.

Ovanstående ska inte ses som några investeringsråd utan som information om produkter som ingår i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.