Nu har vår hemsida fått ett nytt utseende! Vi hoppas att du tycker om det. Läs mer här.
 Kategori Okategoriserade

Något bättre än väntat i verkstadssektorn

Det var bättre marginaler än väntat i det andra kvartalet för verkstadssektorn.

Du hittar fler analyser här

Climeon har utvecklat en teknik för att utvinna grön el ur varmvatten från geotermiska källor eller spillvärme från industrier och motorer på t.ex. fartyg.

Se även vår tidigare intervju med Anders inför det andra kvartalet i verkstadssektorn >

Anders Roslund, verkstadsanalytiker på Pareto Securities, berättar om utfallet för det andra kvartalet i verkstadssektorn. I intervjun berättar han bland annat om hur corona drivit på efterfrågan för vissa verkstadsbolag, en tuff period för bilindustrin och bolag som är särskilt intressanta framåt.

Du hittar fler analyser här >

Ovanstående ska inte ses som investeringsråd utan som information om produkter i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.  

Publicerad 2020-08-18

Håll dig uppdaterad

Få sparinspiration direkt på mejlen - börja prenumerera på Aktieinvests nyhetsbrev.

Godkännande*

*Vid anmälan till utskick samtycker jag till att Aktieinvest får behandla mina personuppgifter för marknadsföringsutskick till den e-postadress som jag anmält. Du kan när som helst avregistrera dig för utskicken via en länk i de e-postmeddelanden vi skickar ut. Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår dataskyddspolicy