i kategorin Analyser
Det var bättre marginaler än väntat i det andra kvartalet för verkstadssektorn.

Se även vår tidigare intervju med Anders inför det andra kvartalet i verkstadssektorn >

Anders Roslund, verkstadsanalytiker på Pareto Securities, berättar om utfallet för det andra kvartalet i verkstadssektorn. I intervjun berättar han bland annat om hur corona drivit på efterfrågan för vissa verkstadsbolag, en tuff period för bilindustrin och bolag som är särskilt intressanta framåt.

Du hittar fler analyser här >

Ovanstående ska inte ses som investeringsråd utan som information om produkter i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.  

Publicerad 2020-08-18

Vill du få mejl från oss med framtida analyser?

JA TACK!

Aktier som nämns i intervjun:

ABB

Alfa Laval

Dometic

Husqvarna

Thule

Sandvik

SKF

Volvo

”ABB:s laddare för elbilar ska användas i Japan för att modernisera landets marknad för elfordon”

Läs nyheten >

Det här kan du göra hos oss

Vill du komma igång med ett enkelt sparande? Hos oss kan du handla med aktier och fonder, precis som hos din bank, fast ändå inte.

Sparar du genom vår unika tjänst Andelsorder får du ett automatiserat sparande. Vi bevakar nyemissioner och återinvesterar dina utdelningar gratis. Du kan få dina aktier rösträttsregistrerade till bolagsstämmor med automatik. Och du kan månadsspara direkt i aktier som du valt ut.

  • Få utdelningar återinvesterade gratis

  • Spara tillsammans i en aktiesparklubb

  • Spara till barn eller barnbarn

  • Månadsspara direkt i både aktier och fonder