Nu har vår hemsida fått ett nytt utseende! Vi hoppas att du tycker om det. Läs mer här.
 Kategori Okategoriserade

Uppföljning av kvartalsrapporter inom verkstadssektorn för Q4 2019

Anders Roslund, verkstadsanalytiker på Pareto Securities, är tillbaka i studion och ger sin syn på det fjärde kvartalet inom verkstadssektorn.

Du hittar fler analyser här

Anders följer upp de prognoser som Pareto Securities gjorde kring olika bolag inför Q4-rapporterna i intervjun nedan. Dessutom berättar han om hur de tittar på verkstadssektorn inför framtiden samt coronavirusets potentiella påverkan på tillväxten inom sektorn.

Ladda ner bilderna i filmen här:*

Fler analyser

Se den tidigare intervjun med Anders Roslund där vi pratar om prognoser inför Q4-rapporterna inom verkstadssektorn.

Du hittar fler analyser här >

Inspelningsdatum 2020-02-18

Ovanstående ska inte ses som investeringsråd utan som information om produkter i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust. 

*I samband med att du laddar ner bilderna samtycker du till att vi får behandla dina personuppgifter för marknadsföringsutskick. Du kan när som helst avregistrera dig för utskicken via en länk i de mejl som vi skickar ut. Mer information om vår behandling av personuppgifter finns under www.aktieinvest.se/etik-regelverk

Håll dig uppdaterad

Få sparinspiration direkt på mejlen - börja prenumerera på Aktieinvests nyhetsbrev.

Godkännande*

*Vid anmälan till utskick samtycker jag till att Aktieinvest får behandla mina personuppgifter för marknadsföringsutskick till den e-postadress som jag anmält. Du kan när som helst avregistrera dig för utskicken via en länk i de e-postmeddelanden vi skickar ut. Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår dataskyddspolicy