i kategorin Analyser
Anders Roslund, verkstadsanalytiker på Pareto Securities, är tillbaka i studion och ger sin syn på det fjärde kvartalet inom verkstadssektorn.

Anders följer upp de prognoser som Pareto Securities gjorde kring olika bolag inför Q4-rapporterna i intervjun nedan. Dessutom berättar han om hur de tittar på verkstadssektorn inför framtiden samt coronavirusets potentiella påverkan på tillväxten inom sektorn.

Ladda ner bilderna i filmen här:*

Bolagen som nämns i intervjun

Fler analyser

Se den tidigare intervjun med Anders Roslund där vi pratar om prognoser inför Q4-rapporterna inom verkstadssektorn.

Du hittar fler analyser här >

Inspelningsdatum 2020-02-18

Ovanstående ska inte ses som investeringsråd utan som information om produkter i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust. 

*I samband med att du laddar ner bilderna samtycker du till att vi får behandla dina personuppgifter för marknadsföringsutskick. Du kan när som helst avregistrera dig för utskicken via en länk i de mejl som vi skickar ut. Mer information om vår behandling av personuppgifter finns under www.aktieinvest.se/etik-regelverk

2020-02-24

LOGGA IN

Vill du få mejl från oss med framtida analyser?

JA TACK!

Det här kan du göra hos oss

Vill du komma igång med ett enkelt sparande? Hos oss kan du handla med aktier och fonder, precis som hos din bank, fast ändå inte.

Sparar du genom vår unika tjänst Andelsorder får du ett automatiserat sparande. Vi bevakar nyemissioner och återinvesterar dina utdelningar gratis. Du kan få dina aktier rösträttsregistrerade till bolagsstämmor med automatik. Och du kan månadsspara direkt i aktier som du valt ut.

  • Få utdelningar återinvesterade gratis

  • Spara tillsammans i en aktiesparklubb

  • Spara till barn eller barnbarn

  • Månadsspara direkt i både aktier och fonder