Nu har vår hemsida fått ett nytt utseende! Vi hoppas att du tycker om det. Läs mer här.
 Kategori Okategoriserade

Tempen på börsläget

2020 har varit ett turbulent år med ett osäkert amerikanskt val och en pandemi som påverkat börsen.

Du hittar fler analyser här

Hur ser börsläget ut just nu – och vad kan man gissa om framtiden? Matilda Karlsson från Pareto ger en överblick.

Vill du få aktieanalyser direkt i mejlkorgen?

Vill du få aktieanalyser om både enskilda bolag och sektorer samt övergripande analyser av börsläget direkt till din inkorg? Prenumerera på våra mejlutskick med aktieanalyser!

Prenumerera

Se fler intervjuer med Paretos analytiker på Paretos Youtubekanal.

Ovanstående ska inte ses som investeringsråd utan som information om produkter i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.  

Publicerad 2020-11-26

Håll dig uppdaterad

Få sparinspiration direkt på mejlen - börja prenumerera på Aktieinvests nyhetsbrev.

Godkännande*

*Vid anmälan till utskick samtycker jag till att Aktieinvest får behandla mina personuppgifter för marknadsföringsutskick till den e-postadress som jag anmält. Du kan när som helst avregistrera dig för utskicken via en länk i de e-postmeddelanden vi skickar ut. Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår dataskyddspolicy