Kategori Okategoriserade

Hexatronic: varför är bolaget ett hett case just nu?

Hexatronic är ett intressant case på aktiemarknaden just nu. Vi har pratat om bolagets potential med Stefan Wård, analyschef på Pareto Securities.
Prenumerera på analyser

Hexatronic är ett techbolag som är en helhetsleverantör av passiva systemlösningar av fibernät. Bolaget har gått starkt och uppnådde sin all time high för bara några dagar sedan. Trots det ser Stefan Wård, analyschef på Pareto Securities, en fortsatt stor potential i bolaget, och föreslår att man exempelvis snittar in sig på aktien under en längre tid.

”Det här är en underanalyserad och oupptäckt liten juvel som vi är glada att vi har bevakning på”, kommenterar Stefan Wård på Pareto Securities.

Månadsspara direkt i aktier

Med vår spartjänst Andelsorder kan du köpa en del av en aktie till ett belopp som du själv bestämmer (minst 100 kr/aktie). Du kan både göra engångsinvesteringar och sätta upp ett månadssparande. På det viset kan du börja investera i dyra och eftertraktade aktier och enkelt automatisera ditt aktiesparande.

Du hittar fler analyser här >

Hexatronics värdering skrämmer inte

Dagens industri anser att den höga värderingen i fiberbolaget Hexatronic inte är avskräckande givet att man är ett lönsamt tillväxtbolag och bör därför handlas till en premievärdering.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

VerkstadssektornGaming inom aktier