i kategorin Analyser
Hur har det gått för den nya Cleantechportföljen och dess innehav?

Johan Spetz, expert inom cleantech och analyschef på Pareto Securities, kommenterar läget i cleantech-sektorn, utvecklingen för Cleantechportföljen och aktuella nyheter om bolagen i portföljen.

Se vår tidigare intervju om Cleantechportföljen >

Om Cleantechportföljen

Cleantechportföljen innehåller fem svenska bolag inom förnybar energi och miljöteknik.

Aktier i portföljen:

Portföljen ses över kvartalsvis av en analytiker på Pareto Securities.

Läs mer om Cleantechportföljen >

Månadsspara i gröna aktier

Du kan enkelt månadsspara direkt i gröna aktier med Cleantechportföljen. Då slipper du själv välja aktier att spara i samtidigt som du får exponering mot flera bolag och slipper försöka tajma marknaden.

BÖRJA MÅNADSSPARA

Du hittar flera aktieanalyser här >

Filmen spelades in den 18 augusti 2021.

Ovanstående ska inte ses som investeringsråd utan som information om produkter i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust. Vänligen ta del av våra fullständiga disclaimers och villkor på vår produktsida för Cleantechportföljen >

Vill du få mejl från oss med framtida analyser?

JA TACK!

Aktier som nämns i intervjun

Det här kan du göra hos oss

Vill du komma igång med ett enkelt sparande? Hos oss kan du handla med aktier och fonder, precis som hos din bank, fast ändå inte.

Sparar du genom vår unika tjänst Andelsorder får du ett automatiserat sparande. Vi bevakar nyemissioner och återinvesterar dina utdelningar gratis. Du kan få dina aktier rösträttsregistrerade till bolagsstämmor med automatik. Och du kan månadsspara direkt i aktier som du valt ut.

  • Få utdelningar återinvesterade gratis

  • Spara tillsammans i en aktiesparklubb

  • Spara till barn eller barnbarn

  • Månadsspara direkt i både aktier och fonder