i kategorin Nyheter
Storytel är börsraketen som precis släppt sin kvartalsrapport för Q2.

Se vår tidigare intervju med Stefan om hur Storytel påverkats av corona > 

Vi pratade med Stefan Wård, analyschef på Pareto Securities, om hur bolaget ser ut i dagsläget och vad han tror om framtiden.

Om Storytel

Storytel är en digital aktör som erbjuder tekniska tjänster inom streaming och publishing. Exempel på tjänster innefattar abonnemangstjänster för ljud- och e-böcker samt ett flertal olika ljudboksutgivningar.

Läs mer: Småbolagsaktier som passar den långsiktiga spararen

Du hittar fler analyser här >

Ovanstående ska inte ses som investeringsråd utan som information om produkter i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.  

2020-08-12

LOGGA IN

Vill du få mejl från oss med framtida analyser?

JA TACK!

Det här kan du göra hos oss

Vill du komma igång med ett enkelt sparande? Hos oss kan du handla med aktier och fonder, precis som hos din bank, fast ändå inte.

Sparar du genom vår unika tjänst Andelsorder får du ett automatiserat sparande. Vi bevakar nyemissioner och återinvesterar dina utdelningar gratis. Du kan få dina aktier rösträttsregistrerade till bolagsstämmor med automatik. Och du kan månadsspara direkt i aktier som du valt ut.

  • Få utdelningar återinvesterade gratis

  • Spara tillsammans i en aktiesparklubb

  • Spara till barn eller barnbarn

  • Månadsspara direkt i både aktier och fonder