Inbjudan till teckning av B-aktier i Hernö Gin AB

HERNÖ GIN är världens ledande producent av hantverksmässigt framställt gin och skapar världens mest prisbelönta gin med naturliga och ekologiska örter och kryddor i de handslagna kopparpannorna Kierstin och Marit. Måna om hantverket, transparens i alla led och med fokus på kvalitet, har Hernö Gin siktet inställt på att föra premiumginkulturen in i allas vardagsrum.

ETABLERING I STOCKHOLM. I syfte att stärka positionen som Sveriges ledande ginproducent, komma närmare svenska och internationella konsumenter samt öka exporten öppnar Hernö Gin en cocktailbar med provningslokal i Stockholm. Lokalen har också rum för framtida personal som kommer att jobba från huvudstaden med fokus på våra utlandsmarknader.

Emissionen är planerad att inbringa 5,5 mkr och syftar till etableringen av Hernö Gin i Stockholm som är beräknad till 5 mkr före emissionskostnader.

BYGGER HOTELL I HÄRNÖSAND. Hernö Gin har den långsiktiga planen att utveckla Härnösand och Höga Kusten till en internationell destination för ginskapande och ginupplevelser. Som ett led i detta kommer Hernö Gin att investera i samt driva ett fullvärdigt destinations- och upplevelsehotell med placering i Härnösand och som kommer att vara ett koncepthotell för Hernö Gin.

Hernö Gins investering i koncepthotellet är redan finansierad och ligger i det nyligen etablerade bolaget Hotell Hernö Gin AB.

 

För ytterligare informationen och villkor om erbjudandet, vänligen se nedan memorandum.

Hernö Gin AB
Teckningstid: 
2020-11-10 till 2020-12-03