Emittentservice – junior medarbetare

Vi älskar bolag, börsen och emissioner! Varje dag hjälper vi bolag börsintroduceras, genomföra emissioner och få fler aktieägare. Vill du få in en fot i finansbranschen och lära dig massor av erfarna kollegor? Då borde du jobba hos oss. 

Vi är en nätmäklare och fondkommissionär som ägs av Pareto Securities som är en av de ledande investmentbankerna i Norden. Varje dag utmanar vi de stora bankerna när det gäller att erbjuda ett sunt och bra sparande. Just nu genomför vi en offensiv satsning på vår verksamhet. Förutom vår nätmäkleriverksamhet är vi också ett ledande emissionsinstitut som hjälper främst små och medelstora företag med olika emissionsuppdrag.

Vi söker nu en junior medarbetare till vår avdelning för Emittentservice som vill lära sig mer om emissioner och administration. Du behöver inte ha erfarenhet av liknande uppgifter sedan tidigare, men vi ser det som en merit om du har arbetat i finansbranschen och vi vill att du har ett stort intresse av aktier och en vilja att lära. Du blir del av ett erfaret och kunnigt team på fyra personer.

Arbetet på avdelningen är varierande och innebär kontakt med privata investerare, uppdragsgivande bolag samt deras finansiella och juridiska rådgivare. Självklart finns det också möjlighet att utvecklas och lära dig mer hos oss.

Du kommer att främst ansvara för och jobba med:

  • Administrativa uppgifter kopplade till emissionsverksamheten såsom registrera betalningar och anmälningssedlar
  • Kontakt med kunder, banker och företag
  • Delta i projekt för att utveckla och digitalisera verksamheten

Vem är du?

För att ha kul på jobbet och bli framgångsrik hos oss så tänker vi att du:

  • har ett intresse för aktiemarknaden 
  • uppskattar administrativa arbetsuppgifter
  • har ett genuint driv och glatt humör
  • är noggrann, har en god administrativ förmåga och är ansvarstagande
  • trivs med breda ansvarsområden och stor spännvidd i dina arbetsuppgifter
  • är lösningsorienterad och stresstålig
  • gillar att samarbeta och tycker att det är viktigt att ha det trevligt på jobbet

En examen inom ekonomi med inriktning på finans är meriterande men inte ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning på vårt kontor i Stockholm. 

Vill du vara med på vår resa?

Sänd din ansökan, CV samt personligt brev till Greta Ek. Intervjuer sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Greta Ek via greta.ek@aktieinvest.se eller +46 73 438 46 74.

I samband med att du söker tjänsten samtycker du till att vi får behandla de personuppgifter du anger i din ansökan. Vi kommer att spara din ansökan under den tid som rekryteringsprocessen pågår samt ytterligare en tid framåt, som längst sex månader. Du har alltid rätt att få de uppgifter du delat med dig av raderade. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår dataskyddspolicy.

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Greta Ek, chef Backoffice och Emittentservice:

greta.ek@aktieinvest.se
+46 73 438 46 74