Kategori

Green Apps Technologies International AB: Nyemission – Förlängning av teckningstid

Uppdatering: Förlängning av teckningstid

Green Apps Technologies International AB har förlängt teckningstiden på marknaden till 1 november 2023.

Kundernas genomförda teckningar kommer att kvarstå.

För att teckna via Aktieinvest med dina uniträtter som du ännu inte utnyttjat behöver du se till att fylla tidigare meddelade villkor senast den 30 oktober 2023.

 

 

Villkor 1:3, kurs 0,20 SEK per unit.

För en (1) aktie i Green Apps Technologies International AB får du en (1) uniträtt. Tre (3) uniträtter ger dig möjlighet att teckna, d v s köpa, en (1) unit till kursen 0,20 SEK per unit.

En unit består av tolv (12) B-aktier.

 

Uniträtterna kommer att bokas in på din depå 2023-09-13.

 

Om du vill vara med i emissionen så måste du göra följande:

1.Logga in i vår internettjänst och under Mina sidor/ Inställningar/ Inställningar för emissioner och kryssa för att du vill delta i emissionen för angivet bolag. Du kan även göra inställningen via inloggning i den gamla internettjänsten.

 

2.Ha likvida medel till teckningen tillgängliga på din internetdepå. Inbetalning görs enklast via Swish eller Direktinsättning genom att logga in på din depå i nya internettjänsten och välj Mina sidor/ transaktioner/ Gör en insättning. Eller så klickar du här så hittar du rätt direkt.

 

 

Ovanstående punkter måste vara uppfyllda senast den 25 september 2023 och fram till dess att teckningen är registrerad på din depå.

 

Då det inte finns någon handel i uniträtterna kommer de uniträtter som ej utnyttjas för att teckna nya aktier att förfalla värdelösa.

Notera att informationen ovan gäller för Aktieinvest:s kunder och skiljer sig från informationen i prospektet/memorandum för denna nyemission.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 08-5065 1700 eller via e-post [email protected] så hjälper vi dig.

Aktieinvest app

Håll koll på ditt sparande.
Ladda ner vår app.

Med vår populära app får du en överblick över ditt sparande. Starta ett automatiskt månadssparande eller investera i bolag på belopp (från 100 kronor per bolag).

Hämta appen i App Store.
googleplay-1

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Innan du börjar handla i fraktioner behöver du besvara ett antal kunskapsfrågor. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.