Kategori
Idag kom tidningen Aktiespararen och i den har man gjort förändringar i Avkastningsportföljen och Småbolagsportföljen.

Från och med den 6 maj 2021 ser portföljerna ut så här:

Avkastningsportföljen: Axfood, Byggmax, Coor, Diös, Intrum, JM, SEB A (ny), Tele2 B, Volvo B och Öresund.

Småbolagsportföljen: AddLife, Azelio, Bahnhof, Beijer Alma, Bure, Cloetta, Dustin, Lagercrantz, Lindab, Lundin Gold, Medicover, Millicom, New Wave, Nolato, Ratos B, Sectra, Skistar, Svolder B, Veoneer och Wihlborgs (ny).

Swedbank tas ut ur Avkastningsportföljen och Oncopeptides tas ut ur Småbolagsportföljen.

Bra att veta: det är bara du som sparar i portföljerna via Portföljspar som får hela aktieportföljen omplacerad enligt den nya sammansättningen. Månadssparar du i portföljerna på en vanlig depå är det bara dina kommande köp som blir som den uppdaterade portföljen. Om du vill att din depå alltid ska spegla någon av tidningen Aktiespararens portföljer kan du istället öppna en Portföljspar-depå.

Ovanstående ska inte ses som investeringsråd utan som information om produkter i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.