Kategori

Förändringar i Utdelningsportföljen (tidigare Avkastningsportföljen)

Idag kom tidningen Aktiespararen och i den har man gjort förändringar i Utdelningsportföljen (tidigare Avkastningsportföljen).

Från och med den 24 augusti 2023 ser portföljen ut så här:

Utdelningsportföljen: Axfood (ny), Coor, Kindred Group (ny), Nordea SE, SHB A, Skanska B (ny), SSAB B, Tele2 B, TietoEvry och Volvo B.

Intrum, JM och Lundin Gold har tagits ut ur Utdelningsportföljen.

Bra att veta: det är bara du som sparar i portföljerna via Portföljspar som får hela aktieportföljen omplacerad enligt den nya sammansättningen. Månadssparar du i portföljerna på en vanlig depå är det bara dina kommande köp som blir som den uppdaterade portföljen. Om du vill att din depå alltid ska spegla någon av tidningen Aktiespararens portföljer kan du istället öppna en Portföljspardepå.

Aktieinvest app

Håll koll på ditt sparande.
Ladda ner vår app.

Med vår populära app får du en överblick över ditt sparande. Starta ett automatiskt månadssparande eller investera i bolag på belopp (från 100 kronor per bolag).

Hämta appen i App Store.
googleplay-1

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Innan du börjar handla i fraktioner behöver du besvara ett antal kunskapsfrågor. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.