Kategori

Fidelity Emerging Europe, Middle East and Africa Fund (EUR) delas i två fonder

Fonden kommer att delas upp i två separata fonder, Fidelity Emerging Europe, Middle East and Africa Fund (EUR) som kommer att behålla sina likvida tillgångar, och en ny fond som kommer att innehålla enbart ryska tillgångar.

Sista dag för Aktieinvest kunder att sälja fonden innan uppdelningen är 2023-06-01. Fonden är tillfälligt spärrad för köp sedan 2023-05-04.

Efter delningen kommer den nya fonden att vara spärrad för både köp och försäljning på obestämd tid.

Preliminärt bokas uppdelningen 2023-06-05.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 08-5065 1700 eller via e-post [email protected] så hjälper vi dig.

Aktieinvest sparboxar

Håll koll på ditt sparande.
Ladda ner vår app.

Med vår populära app får du en överblick över ditt sparande och kan enkelt sätta upp ett månadssparande i aktier.

Hämta appen i App Store.
googleplay-1

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Innan du börjar handla i fraktioner behöver du besvara ett antal kunskapsfrågor. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.