Kategori

Biovica International AB: Nyemission

Villkor 1:11 kurs 28,71 SEK per unit.

 

För en (1) aktie i Biovica International AB får du en (1) uniträtt. Elva (11) uniträtter ger dig möjlighet att teckna, d.v.s. köpa, en (1) unit till kursen 28,71 SEK per unit, motsvarande 2,61 SEK per aktie.

En unit består av elva (11) aktier av serie B, samt vederlagsfritt fem (5) teckningsoptioner av serie TO3B.

Uniträtterna kommer att bokas in på din depå 2023-11-29.

Observera att aktiekursen för närvarande ligger nära teckningskursen, du behöver som aktieägare själv ta beslut kring om det är fördelaktigt för dig att teckna i denna emission.

Om du vill vara med i emissionen så måste du göra följande:

  1. Logga in i vår internettjänst och under menypunkten Mina sidor/ Inställningar/ Inställningar för emissioner och kryssa för att du vill delta i emissionen för angivet bolag.
  2. Ha likvida medel till teckningen tillgängliga på din internetdepå. Inbetalning görs enklast via Swish eller Direktinsättning genom att logga in på din depå i internettjänsten och välj Mina sidor/ transaktioner/ Gör en insättning.

 

Ovanstående punkter måste vara uppfyllda senast den 5 december 2023 och fram till dess att teckningen är registrerad på din depå.

 

Väljer du att inte vara med i emissionen kommer vi att försöka sälja uniträtterna åt dig.

Vill du själv handla i uniträtterna kan du göra det mellan den 29 november – 5 december 2023.

Notera att informationen ovan gäller för Aktieinvests kunder och skiljer sig från informationen i prospektet/memorandum för denna nyemission.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 08-5065 1700 eller via e-post [email protected] så hjälper vi dig.

Aktieinvest app

Håll koll på ditt sparande.
Ladda ner vår app.

Med vår populära app får du en överblick över ditt sparande. Starta ett automatiskt månadssparande eller investera i bolag på belopp (från 100 kronor per bolag).

Hämta appen i App Store.
googleplay-1

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Innan du börjar handla i fraktioner behöver du besvara ett antal kunskapsfrågor. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.