Mikael

Sparboxarna firar två år! Utvecklingen har varit bra, vill du veta vilken som gått bäst?

01 apr 2019 av Mikael

Våra sparboxar innehåller drömmar. Drömmar om framtiden. När vi lanserade sparboxarna var det för att inspirera våra kunder. Alla ska få chansen att spara till sina drömmar. Vi visste att vi var något på spåret, men kunde inte ana att sparboxarna skulle bli så populära. Våra kunder älskar dem! Vilken sparbox har du inspirerats av?

Läs hela mitt blogginlägg här >

Mikael Näslund
Vd, Aktieinvest

Här är mina aktieinnehav och så här tänker jag när jag sätter ihop min portfölj

22 Mar 2019 av Mikael

Det är alltid bra att ha en plan. Vill man låta mer avancerad så kan man säga att man har en strategi. När det gäller aktiesparande kommer man väldigt långt med sunt förnuft och att undvika att göra misstag. Jag vill med detta inlägg berätta hur jag tänker kring mitt sparande, se det som en inspiration och glöm inte bort att göra din egen analys!

Läs hela mitt blogginlägg här >

Mikael Näslund
Vd, Aktieinvest

Fonder - Ett strålande alternativ till ditt sparande, men se till att sparandet hamnar i rätt ficka!

15 Mar 2019 av Mikael

När du sparar i en fond låter du en förvaltare göra jobbet åt dig. För detta tar fonden ut en avgift, den tas faktiskt ut varje dag, på lördagar och söndagar, men även på midsommarafton, julafton och alla andra röda dagar. Så se till att välja fonder med omsorg. Men vi tar allt från början.

Läs hela mitt blogginlägg här>

Mikael Näslund
Vd, Aktieinvest

Så här tänker jag kring hållbarhet, hållbara investeringar och att plogga!

13 jun 2018 av Mikael

Alla pratar om hållbarhet, men vad betyder det egentligen och hur kan man spara hållbart? Jag gillar enkla, men helt geniala initiativ som till exempel det som Erik Ahlström dragit igång. Han uppmanar alla att ploggaSmå insatser under lång tid gör skillnad oavsett om det gäller sitt sparande, miljön eller att plogga. 

Mer om det i mitt blogginlägg >

Mikael Näslund
Vd, Aktieinvest

Skapa förutsägbara inkomster istället för oförutsägbara utgifter

27 nov 2017 av Mikael

Ta kontroll över din ekonomi och ditt sparande. Ge de oförutsedda utgifterna en omgång och skapa dig själv handlingsutrymme och ekonomisk frihet.

Vill du spara i utländska aktier, ta hjälp av våra sparboxar. We are the world med fem stora utländska bolag som ökat 18 % sedan mars i år, är en av mina personliga favoriter.

Läs mitt blogginlägg här >

Mikael Näslund
Vd, Aktieinvest

PEG:a upp och kör igång

09 maj 2017 av Mikael

PEG-talet är en av mina favoriter som jag använt under en lägre tid, då det tar hänsyn till både vinst och tillväxt, vilket stämmer överens med min investeringsfilosofi.

Jag gillar att investera med sunt förnuft och här kan faktiskt PEG-talet vara ett hjälpmedel när marknaden eller jag själv blir för optimistiskt.

Läs mitt blogginlägg här >

Mikael Näslund
Vd, Aktieinvest

Sidor

Bloggarkiv

december 2018

Prenumerera på Mikael