Aktiebloggen för vanligt folkAktiebloggen för vanligt folk
Blogg

Välkomna till Aktiebloggen – för vanligt folk

Här kommer vi som jobbar på Aktieinvest att kommentera vad som händer på börsen, i nyheterna, bland vårt utbud, nya produkter och nya IT-funktioner. Vi kommer också att bjuda in en och annan kompis att blogga, vissa länge och andra som gäster. Kanske har du någon favorit du vill se här? Tipsa oss gärna.

Varför och hur alla borde månadsspara på börsen

Första veckan varje månad börjar jag längta efter lönen. Inte för att det är tomt på kontot utan för att jag ser fram emot den 25:e då jag kommer få föra över pengar till mina olika konton för att månadsspara! Jag bygger en pengamaskin och det långsiktiga målet är att bli ekonomiskt oberoende. Jag har lärt mig att älska att spara, även fast det tog några år.

Läs mer om det i mitt blogginlägg >

Sök för tusan - det blir kul!

För 2,5 år sedan klev jag in på Aktieinvest för första gången som VD. Sedan dess har mitt liv förändrats totalt. Samtidigt har det hänt massor hos oss - förändring har blivit vardag. Nu söker vi ännu fler kollegor som vill jobba tillsammans med oss på vårt sätt.

Läs mitt blogginlägg här >

Mina kvinnliga förebilder på Twitter

Oavsett om du vill bli aktieproffs, VD, fondförvaltare eller något annat tror jag det känns mycket mer uppnåeligt om man har förebilder som man kan relatera till. Jag har många förebilder och mentorer som är både kvinnor och män men det är något speciellt med kvinnliga förebilder.

Läs mitt blogginlägg här>

Sidor

Innehållet i Aktieinvest blogg speglar inte nödvändigtvis Aktieinvest officiella ståndpunkt. Eventuella kommentarer om enskilda aktier eller andra värdepapper ska inte ses som rådgivning utan som information och representerar endast bloggarens privata åsikt. Investeringar som görs baserat på innehållet i bloggen sker på läsarens egen risk.