Black Friday

På fredag den 23:e november firar vi Black Friday med courtagefri handel på alla svenska aktier

I år kommer vi att göra vår största Black Friday hittills och ger dig courtagefri handel på alla svenska aktier som handlas via börsorder. Från och med att börsen öppnar på fredag kl. 09:00 till och med börsens stängning kl 17:30. Förbered dig genom att öppna ett ISK och swisha in pengar eller gör en insättning några dagar innan. Är du redan kund behöver du bara se till att du har pengar på depån. 

Öppna ISK gratis 

Investera i Black Friday? 

Konsumtionen slår i taket och samtidigt lyfter alltfler minimalister sina röster kring White Monday. Vilken fot ska då vi aktiesparare stå på? Och kan man investera i fenomen som Black Friday? Läs vår VD Therese Lundstedt inlägg i Aktieinvestbloggen >

Viktig handelsdag för svenska e-handelsbolag

Vi tycker att det är viktigt att man håller sig informerad och förstår verksamheten av bolag man investerar i. Inom e-handelssektorn finns det många starka trender just nu. Därför har vi träffat Per Ljungberg som är VD för Svensk Digital Handel. Han berättar om hur Black Friday blivit den viktigaste handelsdagen för e-handlarna och hur prisdumpningen påverkar bolagen.

Håll dig uppdaterad 

Missa inget viktigt inför och under Black friday - följ oss via våra sociala medier! Här kan du också snabbt och enkelt chatta med vår kundservice om du har frågor.

   

Kampanjvillkor

Erbjudandet gäller endast vanlig aktiehandel (börsorder) som läggs online under börsens öppettider kl. 09:00-17:30 den 23 november 2018. Gäller ej IPS eller omyndiga personers depåer.

Order som överstiger 50 000 kr debiteras courtage som vid ordinarie handel på det beloppet som överstiger 50 000 kr.

 

Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.
De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.