Är du vår nya ekonomistjärna?

Har du ett stort intresse för ekonomi, bokföring och analyser? Vill du ha ett fartfyllt jobb med varierande arbetsuppgifter, där du får ta eget ansvar? Då är du kanske den nya stjärnan vi söker! 

Vi söker nu en redovisningsekonom till vår ekonomiavdelning, ett erfaret och passionerat team på tre personer som gör allt för att leverera god kvalité.

Vad går jobbet ut på?
På vår ekonomiavdelning kommer du arbeta med ett löpande bokföring, hantering av kund- och leverantörsreskontra, bokslutsarbete, hantering av löner, projekt, personalrelaterade frågor, analyser, samt andra arbetsuppgifter som hör till en ekonomiavdelning. Arbetsuppgifterna kommer vara varierande och du kommer ha ett brett ansvarsområde. Du kommer ingå i ett erfaret team, där samarbete och viljan att lära sig och dela med sig av sina kunskaper är viktigt.

Vem är du?
Hos oss på Aktieinvest är vi noga med vilka medarbetare vi anställer. Vi har alla samma fokus inom bolaget och arbetar hårt för att uppnå våra gemensamma mål. Alla medarbetare behöver därför vara bra lagspelare, lojala, gilla att samarbeta och att lära sig nya saker och att sporras av att nå uppsatta mål.

För att lyckas i rollen ser vi att du:

  • Har några års erfarenhet från arbete på en ekonomiavdelning.
  • Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av kund- eller leverantörsreskontra, lönehantering eller personalrelaterade frågor.
  • Är lösningsorienterad och noggrann
  • Trivs med brett ansvarsområde och stor spännvidd i dina arbetsuppgifter
  • Är stresstålig, social och har en positiv inställning
  • Vill lära av andra och dela med dig av dina kunskaper
  • Är intresserad av sparande, aktier, fonder och börsen


Vilka är Aktieinvest?
Vi är Sveriges äldsta nätmäklare. Varje dag utmanar vi de stora bankerna när det gäller att erbjuda ett sunt och bra sparande. Just nu genomför vi en offensiv satsning på vår verksamhet då vi genomför en spännande förändringsresa och satsar på att bli en aktör att räkna med på sparmarknaden. Vi har lanserat en helt ny internettjänst för aktie och fondhandel och förändrat både våra produkter, tjänster och kultur de senaste åren och siktar nu på att höja nivån ytterligare.

Hos oss blir du en del av vårt kunniga team på 40 personer med möjlighet att lära dig massor av erfarna kollegor. Tjänsten inleds med utbildning och sedan är du igång och stöttas av resten av teamet. Vi erbjuder en tillsvidareanställning och en plats i vårt Aktieinvest-team där en intressant företagsresa väntar och många erfarna kollegor finns att lära av i en bransch som aldrig slutar att förändras. 

Varför jobba hos oss?
Aktieinvest är ett litet bolag med god sammanhållning. Kulturen är prestigelös, flexibel och vänlig. Du får möjlighet att jobba varierat och påverka en produkt som gör skillnad för den enskilda småspararen. Självklart vill vi också att du som anställd hos oss ska ha de bästa möjligheterna för eget sparande - du blir automatisk medlem i Aktiespararna och får bra rabatter på våra egna produkter. Vi följer Unionens kollektivavtal och avtalade pensionsförmåner.

Start: Så snart som möjligt. 

Placering: Berzelii Park 9, Stockholm

Omfattning: Heltid

Vill du vara med på vår resa?
Skicka din ansökan, CV samt personligt brev till Mikael Näslund, senast den 15 februari. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstidens utgång. Har du frågor är du välkommen att kontakta Mikael Näslund via mikael.naslund@aktieinvest.se eller 08-506 517 53.

I samband med att du söker tjänsten samtycker du till att vi får behandla de personuppgifter du anger i din ansökan. Vi kommer att spara din ansökan under den tid som rekryteringsprocessen pågår samt ytterligare en tid framåt, som längst sex månader. Du har alltid rätt att få de uppgifter du delat med dig av raderade. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår dataskyddspolicy.

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta mig!
Mikael Näslund, vice VD
E-post: mikael.naslund@aktieinvest.se
Telefon: 08-506 517 53