Välkommen till ett enklare sätt att spara i aktier och fonder

Aktiesparklubb Aktieinvest
Aktiesparklubb Aktieinvest

Välkommen till ett enklare sätt att spara i aktier och fonder

I samarbete med Aktiespararna

Börja här
.

Välkommen till ett enklare sätt att spara i aktier och fonder

Aktiesparklubb Aktieinvest
Aktiesparklubb Aktieinvest

Välkommen till ett enklare sätt att spara i aktier och fonder

I samarbete med Aktiespararna

Börja här

Så gör vi ditt sparande enklare

3 färdiga portföljer
Välj färdiga aktieportföljer om du vill ha ett enkelt sparande. Med Portföljspar kan du spara i någon av tidningen Aktiespararens portföljer Bas, Småbolag eller Avkastning. Månadsspara eller gör engångsköp, du väljer själv.
Månadssparande i aktier och fonder
Det bästa sparandet är det som blir av, och med ett månadsspar blir det av hela 12 gånger per år. Hos oss kan du månadsspara i både aktier och fonder och du har en fast köpavgift oavsett hur mycket du väljer att spara för varje månad.
Bästa spartjänsten
Vi tycker att det ska vara lika enkelt att spara i aktier som att köpa mat på nätet. Med vår automatiserade spartjänst Andelsorder blir ditt sparande precis så. Du väljer ut aktier som du tror på och bestämmer köpbelopp. Fungerar lika bra att använda till månadssparande.

Vi har gjort det enkelt att barnspara

Med hjälp av automatiska dragningar från ditt bankkonto kan du spara åt ditt barn eller barnbarn. Barnets depå är gratis och vid månadssparande i aktier dras en låg fast köpavgift oavsett belopp som det köps för varje månad. Har du i förväg bestämt vad som ska köpas för pengarna blir köpet gjort samma dag som pengarna kommer in på barnets konto/depå. Oavsett om du valt att spara i aktier, fonder eller någon av våra färdiga modellportföljer.

Spara ihop med familj och vänner

Det är roligare att göra saker tillsammans, det tycker vi också. Därför vill vi att det ska vara enkelt för dig och dina vänner att komma igång med en sparklubb. Med en aktiesparklubb kan ni hjälpas åt och inspirera varandra.

Så sparar andra

Spara_för_framtiden_Aktieinvest
Göte Brunasso
Jag sparar nu för att få större valmöjligheter i framtiden.
Jag gillar bolag som ökar vinstmarginalerna och försäljningen.
Det viktigaste jag lärt mig är att sätta igång!
Anna Lagerberg Börsmäklare Aktieinvest
Anna Lagerberg
Att spara i aktier och aktiefonder ger mig möjlighet till en bra avkastning
Mitt sparråd är att göra en månadsbudget.
Koppla ett autogiro från lönekontot till depån den 25:e

Nyheter

16/09/23 Kl 15:15
Kopy Goldfields AB: Nyemission
+

Villkor:1:3, kurs 1,00 SEK

 

För en (1) aktie i Kopy Goldfields får du en (1) teckningsrätt. Tre (3) teckningsrätter ger dig möjlighet att teckna, d v s köpa, en (1) ny aktie till kursen 1,00 SEK per aktie.

 

Om du vill vara med i emissionen så måste du göra följande:

 

1. På internetdepån under menypunkten Min Depå/Inställningar/Emissioner kryssa för "Ja", på frågan om du vill delta i emissionen med dina rätter.

 

2. Ha likvida medel till teckningen tillgängliga på din internetdepå.

 

Ovanstående punkter måste vara uppfyllda senast den 3 oktober 2016 och fram till dess att teckningen är registrerad på din depå.

 

Väljer du att inte vara med i emissionen kommer vi att försöka sälja teckningsrätterna åt dig.

Vill du själv handla i teckningsrätterna kan du göra det mellan den 26 september och den 3 oktober 2016.

 

Sista dag att köpa aktien med rätt att erhålla teckningsrätter var den 19 september 2016.

 

Notera att informationen ovan gäller för Aktieinvest:s kunder och skiljer sig från informationen i prospektet/memorandum för denna nyemission.

 

Om du har frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 08-5065 1700 eller via e-post kundservice@aktieinvest.se så hjälper vi dig.

16/09/23 Kl 14:00
Air Liquide: Nyemission
+
Villkor: 1:8, kurs 76,00 EUR För en (1) aktie i Air Liquide får du en (1) teckningsrätt. Åtta (8) teckningsrätter ger dig möjlighet att teckna, d v s köpa, en (1) ny aktie till kursen 76,00 EUR per aktie. Eftersom erbjudande är föremål för vissa restriktioner kommer Aktieinvest FK AB inte att teckna aktier för sina kunders räkning. Aktieinvest kommer därför att försöka sälja teckningsrätterna åt dig. Notera att informationen ovan gäller för Aktieinvest:s kunder och skiljer sig från informationen i prospektet/memorandum för denna nyemission. Om du har frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 08-5065 1700 eller via e-post kundservice@aktieinvest.se så hjälper vi dig.
16/09/22 Kl 10:00
Global Private Equity 2 AB: Försäljningserbjudande
+
Axan Invest AS har lämnat ett erbjudande till aktieägarna i Global Private Equity 2 AB. För varje aktie i Global Private Equity 2 erbjuds 7,25 SEK före avdrag för kostnader uppgående till 4,5%. Utbetalning av vederlaget kommer preliminärt att ske mellan den 15 november och 23 december 2016. Om du vill acceptera erbjudandet ber vi dig att kontakta vår Kundservice på telefon 08-5065 1700 senast den 19 oktober 2016, kl. 17.00. Bolaget kommer att prioritera tidigt mottagna anmälningar framför sent mottagna anmälningar. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Aktieinvest Kundservice.
16/09/22 Kl 10:00
Systemunderhåll 22 och 25 september
+

Torsdagen den 22/9 gör vi ett systemunderhåll. För att genomföra det behöver vi stänga ner inloggningen till internetdepån mellan klockan ca 18.00-20.00. Söndagen den 25/9 behöver vi stänga inloggningen mellan ca 9.30-13.00. Det är p.g.a. de nya prisplanerna Stor och Liten som börjar gälla på måndagen den 26/9. Vi hoppas att detta inte ska innebära några problem för dig. Kontakta kundservice om du har frågor.