5 minuter från ditt sparande!

Många tycker att det är krångligt att komma igång med ett sparande och att det är så mycket att sätta sig in och lära sig först. Vi håller inte riktigt med. Det går faktiskt att komma igång på 5 minuter, allt du behöver är att ta tre beslut.

  1. De allra flesta som börjar spara nu väljer att ha sina aktier och fonder på ett Investeringssparkonto (ISK). Fördelarna med ett ISK är att du slipper deklarera dina aktieaffärer, det sköter sig själv. Man kan också välja en traditionell depå. Vilket passar dig bäst?
     
  2. När du handlar aktier, tror du att du kommer köpa och sälja för mindre belopp än 66 000 kr år gången? Om ja, då väljer du vår prisnivå som vi kallar för Liten, annars väljer du Stor.
    Kommer du bara att vilja använda vår automatiska spartjänst, Andelsorder, så spelar det ingen roll vilken nivå du väljer då det är samma pris för alla.
     
  3. När du bestämt 1 och 2 klickar du igenom flödet för att Bli kund. Vips, så är depån öppnad och du är kund hos oss - välkommen!

Vad händer nu?
Många av våra kunder väljer att månadsspara varje månad i aktier eller fonder. På så sätt blir sparandet av ofta. Man kan även välja att bara köpa då och då eller göra både och. Det är helt upp till dig.

Om du vill månadsspara kan du själv välja ett antal aktier att investera i och vilket belopp. Du kan även välja en färdig sparbox med aktier eller fonder i. Då har du åtta sparboxar att välja mellan. Mer inspiration om månadssparande hittar du här.